Ring Oss: +47 22 04 55 15
Parabolan Hubei

Parabolan Hubei

Parabolan Hubei

Merke: HUBEI
Varenummer: 140
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 10 mg/tab. (50-fanen.)
Stoff: trenbolone acetate
  • 38,00€

For hva er brukt Parabolan i Norge


Para (også kjent i Norge som trenbolone) er et syntetisk steroid som en gang ble brukt i landbruket å fete husdyr. Stoffet er en potent vekt stimulerende middel, og kan øke appetitten. Para er en forestret steroid som gjør det mulig for den å virke i en lenger tidsperiode.

Selv om det ble brukt som en anabolsk middel, er det også en potent androgen medikament. Det er kun tilgjengelig som en intramuskulær injeksjon. Så snart det ble innsett at stoffet hadde anabole egenskaper, kroppsbyggere og andre idrettsutøvere begynte å fordøye det i store mengder. Stoffet gjør øke kroppsvekt og muskelmasse, så lenge kostholdet er rikt på kalorier.

Som mange anabole steroider, har Para lignende aktiviteter. I tillegg til å øke proteinsyntese og muskelmasse, kan stoffet også øke antallet av røde blodlegemer. Dette fører til et høyere hemoglobinnivå og et svakt øke oksygen bæreevne. Jo høyere dose, desto mer betydelige effekter.

Para har aldri blitt godkjent for behandling av enhver medisinsk lidelse. Hos dyr Para når de administreres i lave doser som er funnet å være ganske sikker, men ved høye doser som er i besittelse av kraftige bivirkninger. Stoffet er ikke lenger produseres hvor som helst i Nord-Amerika.

Stoffet er fortsatt mye misbrukt av kroppsbyggere i Norge for å øke muskelmasse. Spørsmålet er om det er virkelig Para som blir injisert. Siden stoffet er ikke lenger produseres av farmasøytiske selskaper, er all produksjon gjort i SE Asia, Mexico og Øst-Europa. Det er noen hemmelige laboratorier som ikke gjør stoffet, men kvaliteten og renheten av produktet er aktuelle. Stoffet når injiseres langsomt absorberes i kroppen, og forblir i kroppen i 3-7 dager. Para har vist seg å øke proteinsyntese og indusere positiv nitrogenbalanse.
De fleste kroppsbyggere hevder at det øker appetitten, reduserer muskelnedbrytning og hjelper også gjenoppretting etter skade.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra