Ring Oss: +47 22 04 55 15
Clenbuterol Sopharma

Clenbuterol Sopharma

Clenbuterol Sopharma

Merke: SOPHARMA
Varenummer: 6
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 20 mcg/tab. (100-fanen.)
Stoff: clenbuterol hydrochloride
  • 20,00€

Hva er Clenbuterol Sopharma i Norge:


Idrettsutøvere og kroppsbyggere Norge bruke stoffet på grunn av sin thermogenic og anti-katabolske effekter. Dette er ned til dens evne til svakt øke kroppens kjernetemperatur, og dermed øke kalori (energi) utgifter. Det er antatt at en 1 ° C øke utbyttet rundt en 5% økning i vedlikeholds forbrente kalorier. Studier på husdyr tyder på at Clenbuterol Sopharma også har anabole egenskaper. Imidlertid synes dette ikke å være tilfelle hos mennesker, antas å være på grunn av det faktum at mennesker mangler overflod av beta-3-reseptorer som øker insulinproduksjonen og følsomhet. Clenbuterol Sopharma er en av de berømte forberedelse til vekttap og fettforbrenner.
 
Normalt er dette en behandling for astma, og som utvider bronkiene, men ikke begrenset til lungene, men over hele kroppen. Videre fremskynde metabolismen med ca 30%, slik at når du bruker det komfortabelt behagelig varme begynt å svette som noen i badstuen drakten. I Norge normale mennesker betyr at væske fra kroppen gå ved svært høye hastigheter, og de bør derfor ofte opp igjen.
Videre, for å øke hastigheten på stoffskiftet betyr i praksis at hjertet vårt slår mye raskere og kraftigere, så denne formuleringen er ikke egnet for personer som har hjerteproblemer.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra