Ring Oss: +47 22 04 55 15
Stanozolol

Stanozolol

Stanozolol

Merke: MALAY TIGER
Varenummer: 226
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 50 mg/ml (10 ml)
Stoff: stanozolol injeksjon
  • 495,00€

Stanozolol til salgs i Norge:

Stanozolol er en injiserbar steroid som skiller seg fra mange andre ved at den oppløses i vann, ikke i olje. Som et resultat anses det å være praktisk trygt, noe som gjør det trygt for kvinner å bruke. Stanozolol er et steroid som tilhører familien av anabole steroider. Dette anabole er uvanlig i sin struktur. Den har fem benzen ringer i sin struktur, mens andre steroider har bare fire. Før du kjøper stanozolol, bør du vite at det ikke vil hjelpe deg med å få muskelmasse. Anabole steroider, derimot, vil bidra til å fjerne overflødig væske fra kroppen, redusere fett og utvikle en utsøkt muskelform.

 

Effekter Av Stanozolol:

Kroppsbyggere bruker det gjennom lavsesongen og for å forberede seg på konkurranser. Steroidet er flott for skjæring, men det kan også hjelpe deg å få vekt. Siden medisinen ikke beholder vann, vil du oppnå utmerket klarhet og muskelkvalitet, samt økning i styrke og utholdenhet.

Siden stanozolol ikke aromatiserer, beholder det ikke vann i kroppen. Denne egenskapen øker verdien av stoffet blant idrettsutøvere som deltar i konkurranser. De anabole egenskapene til steroider er betydelig hoyere enn deres androgene egenskaper. Stanozolol er også en kraftig fettforbrenner, og i kombinasjon med Trenbolone kan effekten langt overgå forventningene dine.

 

Tar Stanozolol i injeksjoner:

Stanozolol er best tatt i doser fra 25 til 50 mg. For å unngå helseproblemer, begynne å ta denne steroid på lavest mulig dose. Stanozolol inntak syklus kan vare fra 5 til 8 uker. Det er viktig å merke seg at post-syklus terapi ikke er nødvendig. En godt designet syklus, kombinert med riktig trening og ernæring, kan føre til en vektøkning på 15-20 pounds.

Anabole steroider kan brukes alene eller i kombinasjon med andre androgene steroider. Solo syklusen er designet for folk som allerede har fått nok muskelmasse og ønsker å forbedre venøs utstrømning og gjøre kroppens konturer mer merkbare. Du bør også overvåke kosthold og trening rutiner for de beste resultatene.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra