Ring Oss: +47 22 04 55 15
Oxydrol

Oxydrol

Oxydrol

Merke:MALAY TIGER
Varenummer:230
Tilgjengelighet:På lager
Pakke: 50 mcg/tab. (100-fanen.)
Stoff: oxymetholone
  • 119,00€

Produktbeskrivelse for Norge


Oxybol er den sterkeste, og samtidig de mest effektive orale steroider i Norge. Det er ekstremt høy androgene effekten, og går med ekstremt intens Anabole komponenter. Varer gevinst i styrke og masse kan bli lagt merke til i noen korte perioder. Kroppsvekt øker 4? C 7kg innen 2 uker. Vannretensjon er stor, slik at muskelen diameter raskt øker og brukeren får et massivt utseende i løpet av den registrerte tiden. På grunn av væskeansamlinger, de fleste idrettsutøvere vil se glatt og puffy! Oxybol vil fører til en mengde gevinster, men ikke kvalitet gevinst muskel.

Slik fungerer


Oxybol er den mest velkommen i av årstider syklus. På grunn av væskeansamlinger, hjelper det å smøre leddene. Makt løftere i de høyere klasser er solgt på Oxybol. En streng diett med samtidig inntak av Tamoxifen og Proviron, kan betydelig redusere vann oppbevaring og bidra til å øke i solid muskel er mulig. Idrettsutøvere vil også føle pumpe effekt under trening i utøvd musklene. Blodvolumet i kroppen er signifikant forhøyet forårsaker en økt blodtilførsel til musklene under arbeidet ut. Oxybol økning i røde blodlegemer, slik at muskelen til å absorbere mer oksygen. Muskelen har dermed en høyere utholdenhet og prestasjonsnivå. Idrettsutøvere kan svare på stor kraft og høy styrke selv etter flere sett. Noen kroppsbyggere rapporterer en slik enorm og dels smertefulle pumpen at de ender sine treningen etter bare noen få sett eller arbeide på en annen muskel.

Det nevnes i Norge ofte steroider pumpe manifesterer seg til en ekstrem ved inntak av Oxybol og under treningen det gir utøveren en fantastisk og tilfredsstillende senation. Den svært androgene effekten på Oxybol stimulerer regenerering av kroppen slik at den ofte fryktet overtrening er usannsynlig. Utøveren føler ofte at han bare timer etter en anstrengende trening er klar for mer. Selv Oxybol er ikke et steroider brukes i forberedelsene til en konkurranse, hjelper det mer enn noen andre steroider under slanking for å opprettholde muskelmasse og for å tillate en intens trening.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra