Ring Oss: +47 22 04 55 15
Metanox 10

Metanox 10

Metanox 10

Merke: MALAY TIGER
Varenummer: 227
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 10 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff: methandienone muntlig
  • 59,00€

Produktbeskrivelse for Norge

Føre til at det ikke øker fettlagringen i kroppen. Dianabol (Methandienone) i Norge er vanligvis brukes i starten av massebygge sykluser for å sparke starte det og gi effekter i løpet av kort tid.
Imidlertid er ikke alle virkninger av Dianabol er positive. En av de mest kjente bivirkningene av Dianabol (Methandienone) overforbruk er på leveren. Imidlertid er disse effektene kortvarig og lever verdier tilbake til det normale. Noen av de andre effektene er østrogen effekt, risiko for som er minimert hvis Dianabol (Methandienone) bruk er stabling med et anti-østrogen. Dette bivirkningene kan omfatte gynocomastia, salt og vann oppbevaring, høyt blodtrykk, fet hud, ansiktshår og kviser (men ikke veldig alvorlig).
Som et resultat av den milde androgene bestanddel av Dianabol (Methandienone), kan høye doser også føre til noen hår fall i mannlig mønster. Det kan også føre til endringer i disposisjon som mer aggresjon og irritabilitet eller i noen tilfeller den motsatte av den, forårsaker den enkelte til å gå inn i depresjon.
 
Imidlertid er de fleste av effektene antas å være ikke-androgen reseptor mediert fordi Dianabol (Methandienone) er et meget svakt androgen Receptor bindemiddel. Dette beviser også den lave aromatase aktivitet av Dianabol. Dianabol (Methandienone) er brukerne ikke trenger å bekymre deg for plutselig nedgang i deres naturlige testosteron produksjon siden bivirkninger som ikke anses å være androgen reseptor avhengig.
 
Sensitive brukere Norge  bør bytte til mildere anabole stoffer som Deca Durabolin. Russiske Dianabol (Methandienone) er et svært kjent klasse av dbol er også forbrutt som nesten bivirkning gratis, og derfor helt trygt for forbruk og svært effektiv også. kjøpe Dianabol (Methandienone)

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra