Ring Oss: +47 22 04 55 15
Enanthat 250

Enanthat 250

Enanthat 250

Merke: MALAY TIGER
Varenummer: 222
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 250 mg/ml (10 ml)
Stoff: testosteron enanthate
  • 96,00€

Testosteron Enanthate 250 er en injeksjon steroid som regnes som en av de mest grunnleggende for idrettsutøvere og kroppsbyggere i Norge. Det er en lang estered forbindelse med høy anabole og androgene egenskaper, og tilbyr dramatisk gevinst i muskel størrelse, kroppens styrke, utholdenhet og ytelse, seksuell stasjonen og libido. Det forbedrer nivået av røde blodlegemer fremmer økt nitrogen retention i muskelen. Denne forbindelsen har evnen til å beskytte dine hardt opptjente muskel fra den katabolske glukokortikoid hormoner, og dermed hemme deres evne til å sende en melding til muskelcellene å løslate lagret protein. Den aktive liv Testosteron Enanthate er ca 5-8 dager.

Den syklus som brukes i Norge


Den gjennomsnittlige dose av det sammensatte er 250-800 mg per uke for menn, og det er ikke helt anbefalt for kvinner. Testosteron Enanthate 250 er vanligvis stablet med anabole steroider som Anavar, Clenbuterol, Anabol, Deca Durabolin, Boldenone, og Bolan under sykluser og med anti-østrogener forbindelser som Clomid, Arimidex, eller Nolvadex under post sykle terapi. En gjennomsnittlig testosteron enanthate i Norge syklus varer ca 10 uker. 

Bivirkninger bemerkning i Norge


De viktigste bivirkninger etter bruk av testosteron Enanthate er: økt serum kolesterol, uregelmessige menstruasjonssykluser, smertefulle penile ereksjon, oppkast, kvalme, akne, økt blodtrykk, humørsvingninger og aggressivitet, samt sterke maskulinisering effekter blant kvinner.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra