Ring Oss: +47 22 04 55 15
Stanozolol LA

Stanozolol LA

Stanozolol LA

Merke: LA PHARMA
Varenummer: 92
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 10 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff: oral stanozolol
  • 49,00€

Stanozolol La Pharma tilhører de mest brukte muntlig-tatt anabole-androgene steroider. Det skylder sin popularitet blant kroppsbyggere til sin virkestoffet, stanozolol. Dens spesielle egenskaper føre til at produktet kan brukes i både bulking sykluser og konkurranse forberedelser. Hver tablett av Stanozolol inneholder 10 mg virkestoff.

For hva er brukt i Norge


Stanozolol laget av La Pharma S.R.L. anvendes fremfor alt ved fremstillingen for konkurranser i Norge. Det er mulig å anvende produktet for dette formål, fordi det ikke medfører noen overdreven væskeansamlinger. I svelle sykluser, garanterer stanozolol veksten av høy kvalitet muskler, som er stabile og har ingen tendens til å forsvinne etter slutten av bruken av produktet, fordi de ikke er tatt opp av vannet.

I konkurranse forberedelser, er det anbefalt å kombinere bruk av Stanozolol La Pharma med produkter som inneholder trenbolone acetate, methenolone enanthate, oxandrolone, fluoxymesterone eller testosteron propionate for de beste resultatene. Såvidt gevinsten på nye høykvalitets muskler er opptatt av, stabel av Stanozolol med Deca, Testosteron-mix eller Oxymetholone er den beste varianten.

Som anvendt i Norge


I Norge Den daglige tatt Mengden av stanozolol La Pharma bør ikke være høyere enn 30 mg hos kvinner og 10 mg av kvinner. Bruk aldri Stanozolol i mer enn åtte uker.

Bivirkninger bemerkning i Norge


Når den anbefalte varigheten av steroid syklus er overskredet, kan stanozolol være giftig for leveren. Andre bivirkninger kan forekomme, samt - smerter i ledd, hodepine, høyt kolesterol eller høyt blodtrykk.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra