Ring Oss: +47 22 04 55 15
Primabolan LA

Primabolan LA

Primabolan LA

Merke: LA PHARMA
Varenummer: 48
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 100 mg/ml (10 ml)
Stoff: methenolone enanthate
  • 72,00€

Methenolene Enanthate har liknende effekter på kroppen som methenolone acetate; faktisk, det kan bli kalt som langtidsvirkende injiserbare versjonen av methenolone acetate. Men det har flere anabole effekter enn androgene seg.

Selv om det kalles som langtidsvirkende versjon av methenolone acetate, er det langsomt virkende steroid forhold til de fleste andre. Av denne grunn er det vanlig å bruke det mindre ofte. To eller tre skudd hver uke virker riktig av kroppsbyggere.

Fordeler bemerkning i Norge


Den største fordelen med Methenolone Enanthate i Norge er det faktum at det ikke aromatize i det hele tatt. Dette karakteristiske trekk ved steroid gir ikke bare forhindring av østrogenbasert problemer, men forebygging av vannretensjon; Men å bruke det over-dose kan påvirke østrogennivået i kroppen din. Hårvekst og kviser er kalt som de fleste møtte bivirkninger av Methenolone Enanthate. Det bør bemerkes, betyr Methenolone Enanthate ikke har en virkning på blodtrykket. Det gjør det mulig å bruke for de som har blodtrykk problemer.

Hva å kombinere i Norge?


Generelt er i Norge Methenolone Enanthate brukes i kombinasjon med andre steroider som Wistrol eller Sustanon; i virkeligheten er de beste resultatene oppnås når den er kombinert sammen Winstrol på grunn av den langtidsvirkende effekter av Methenolone Enanthate og ikke å ha effekter på østrogennivået i kroppen.

Det er også populært blant kvinnelige kroppsbyggere på grunn av sin lave androgene og milde karakteristiske trekk.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra