Ring Oss: +47 22 04 55 15
Parabolan LA

Parabolan LA

Parabolan LA

Merke: LA PHARMA
Varenummer: 138
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 100 mg/ml (10 ml)
Stoff: trenbolone acetate
  • 80,00€

Para LA er en meget populær injiserbare anabole-androgene steroider, som er mye brukt i bodybuilding Norge, dens virkestoffet, trenbolone acetate, har spesielle funksjoner og gir utrolige resultater i både konkurranse forberedelser og bulking sykluser. Bruken av Para resulterer i vekst av ekstremt harde muskler.

For hva er brukt


Kroppsbyggere svært sette pris på muligheten av Para å brenne fett i kroppen. For denne funksjonen, er det mye brukt under konkurranse forberedelser. I bulking sykluser, muliggjør Para muskler til å vokse, fordi den beholder nitrogen i musklene og letter produksjonen av proteiner. Hva mer er, kan det hjelpe musklene til å regenerere.

Den nye massen er ikke laget av vann, fordi Para ikke føre til overdreven vannretensjon. Det betyr også at kroppsvekten til brukeren forblir den samme, selv om det muskler vekst.

Kroppsbyggere Norge veldig ofte kombinerer Para med samtidig bruk av drostanolone, methenolone, nandrolon eller oxandrolone for å maksimere effekten.

Norge mottak syklus


En standard daglig dose av Parabolan for menn er opp til 60 mg. For nybegynnere med anabole-androgene steroider, er den maksimale 25 mg. Bruk aldri Parabolan for lengre tid enn 10 uker. Når noen bivirkninger vises, kan du slutte å bruke Para umiddelbart. Produktet er ekstremt farlig for kvinner, fordi bruken fører til virilisering.

Bivirkninger bemerkning i Norge


Para er giftig for lever og nyrer; i ekstreme tilfeller kan det også føre til kreft. Det reduserer også den endogene produksjonen av testosteron og noen ganger fører til seksuelle dysfunksjoner. Blant de bekymringer forbundet med Para kan være prostatahypertrofi eller hypertensjon, så vel. Acne, hodepine, tap av hår og økt aggresjon er de vanligste bivirkningene.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra