Ring Oss: +47 22 04 55 15
Kamagra Oral Jelly 1 week pack

Kamagra Oral Jelly 1 week pack

Kamagra Oral Jelly 1 week pack

Merke: AJANTA PHARMA
Varenummer: 83
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 100 mg/sach. (7 sach.)
Stoff: sildenafil citrate
  • 120,00€

Hvordan Kamagra Jelly Works


Godkjent av FDA og Norge, dette produktet virker mye raskere enn konvensjonelle erektil dysfunksjon tabletter. Inneholder sildenafil citrate, den samme ingrediens som finnes i Viagra, thisproduct virker ved å hemme cGMP typen 5 enzymer som er ansvarlig for å forårsake ereksjoner å avta. Det utvider også blodårene i penis som resulterer i en økt blodstrøm som gjør hardere og mer langvarig ereksjon. Denne medisinen blir effektiv innen 10 til 20 minutter og dens effekt varer i rundt 4 til 6 timer. Som med alle ED medisiner, vil du kreve seksuell stimulering for medisin for å arbeide effektivt.

Den syklus som brukes i Norge Kamagra Oral Jelly


Denne medisinen er tatt muntlig gjennom munnen minst 10 til 20 minutter før seksuell aktivitet. Produktet blir forbrukt ved å rive åpen gelé posen og klemme væsken inn i munnen. De smakstilsatte flytende innholdet er lett å svelge og raskt bli effektiv. Maksimal anbefalt dose er én 100 mg pose, en gang daglig. Aldri forbruke mer enn anbefalt dose da dette kan øke risikoen for bivirkninger.

Viktige tips for lagring


Oppbevar alltid disse poser på et kjølig og tørt sted vekk fra direkte sollys. Sørg også for at de holdes utilgjengelig for barn og kjæledyr.

Bivirkninger bemerkning i Norge


Mens du tar denne medisinen, kan du oppleve noen bivirkninger, som er milde og avta i løpet av fire til fem timer. Noen vanlige lige bivirkninger forbundet med dette produktet kan inneholde:

Facial Flushing
hodepine
Svimmelhet
Mageknip
Nesetetthet
Rennende nese
Hvis mer alvorlige bivirkninger er erfarne, slik som ereksjoner som varer i mer enn 4 timer, midlertidig tap av syn eller hørsel, konsultere legen din for umiddelbar legehjelp.

Forholdsregler Før du tar Kamagra Jelly


Alltid forbruke den anbefalte dosen i Norge og aldri overstiger den maksimale dosering, noe som er en enkelt 100 mg én gang daglig dosepose. Vær også oppmerksom på at du må være seksuelt opphisset for at denne medisinen skal virke. Aldri kombinere denne medisinen med fet mat eller alkoholholdige drikker for at det skal fungere effektivt. Unngå dette ED medisin under følgende forhold:

Hvis du allerede tar andre ED produkter
Hvis du er under 18 år gammel
har lavt eller høyt blodtrykk
har alvorlig lever-, nyre- eller hjertesykdom
lider av sigdcelleanemi, leukemi, retinitis pigmentosa eller krumning av penis
hvis du er allergisk overfor sildenafil citrate

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra