Ring Oss: +47 22 04 55 15
Trenbolone Enanthate Injection

Trenbolone Enanthate Injection

Trenbolone Enanthate Injection

Merke:GENESIS
Varenummer:142
Tilgjengelighet:På lager
Pakke: 200 mg/ml (10 ml)
Stoff: trenbolone enanthate
  • 150,00€

Trenbolone Enanthate er ikke fullt så populær i Norge eller så vidt produseres som Trenbolone Acetat, men det er et svært populært valg for utøvere som har erfaring med å bruke trenbolone. Det kommer ikke i fullt så kraftig en formel i denne Ester og som et resultat idrettsutøvere må ta litt mer i hver dose. Den gode nyheten om større doser er at det er mye lettere å regulere i blodnivåene gjør dette til en meget vennlig trenbolone for de som er vant til å bruke blandingen i sine sykluser. Det er vanligvis best å starte med Acetate for å se om du er lydhør overfor trenbolone og deretter gi dette en sjanse på din neste syklus for å bedre kontrollere blodhormonnivåene.

Enanthate doser er perfekt for å få stor lien makt og magre gevinster. Tar trenbolone vil bidra til å øke din generelle følelse av velvære, samt bidra til at du i løpet av noen skjæring fase for voksende mager muskel. Kroppsbyggere som er regelmessig i hard-core trening foretrukket å bruke denne type ester fordi de kan holde det i høye doser i løpet blodet uten bivirkninger eller følelser.

Effekter


Til syvende og sist kan dette være litt mindre potent enn noen av de andre estere tilgjengelig, men med tilpassede doser i blodet er det mulig at du kan finne din komfortsone og se mer effektive gevinster gjennom en syklus. Dette steroid er svært godt tolerert for bivirkninger, og produserer ikke mange østrogen effekt møte som du ikke skulle ha behov for å ta noen hjelpeutstyr narkotika ved siden av den. Den eneste gangen at utøverne synes å finne problemet er når de presser store doser hver uke. Hvis du vil ha en ytelse Enhancer som vil hjelpe deg å finne gode lien gevinster dette er mest definitivt en å huske på.

Norske mottak syklus


Idrettsutøvere Norge tar vanligvis rundt 200 mg per uke for å starte. Dette er vanligvis et minimum beløp som du trenger for å begynne å føle en prestasjonsfremmende forskjell. Vanligvis doser sitte mellom 200 til 400 mg per uke og idrettsutøvere generelt velger å dele denne dosen i annenhver dag injeksjoner. Store doser på opptil 800 mg per uke har blitt registrert, men dette er som regel for ekstreme tilfeller eller svært store idrettsutøvere. Måle blod hormon nivåer gjennom sykluser kan være svært gunstig for å opprettholde treningseffekt.

Den typiske syklus varer vanligvis mellom åtte og 12 uker. Du kan stable sykkelen med andre anabole steroider, men det er ikke nødvendig å bruke noen andre Trenbolone forbindelser med det. PCT vil definitivt være nødvendig etter en lang syklus å gjenopprette din naturlige kroppens kjemi.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra