Ring Oss: +47 22 04 55 15
Cidoteston

Cidoteston

Cidoteston

Varenummer: 110
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 250 mg/ml (10 ml)
Stoff: testosteron enanthate
  • 37,00€

Ger eter kjeden, hvorved testosteron beriker blodet gradvis over en lang tidsperiode. Testosteron Enanthate ikke krever hyppige injeksjoner. Steroid som brukes av kroppsbyggere, styrkeløftere, og andre "sikkerhetsstyrker" for å øke styrke og masse.

Testosteron Enanthate for første gang startet i USA på 50-tallet av forrige århundre. Det var det første stoffet prolongirovannomu handlinger utformet oljebasert. Den ble opprinnelig brukt til medisinske formål å bekjempe sykdommer i vekst, body shaping ungdom og for behandling av brystkreft. Noen tid senere, luften av testosteron trengt dypt inn i sporten.
Cidoteston Effects i idrettsutøvere Norge
- En markert økning i muskelmasse. Dette er trolig den viktigste effekten av stoffet, som det er universelt brukt i el-sport uten vektklasser og doping kontroll. For de som ønsker å bygge muskler, og ikke kommer til å delta i konkurransen, bedre virkemidler enn Cidoteston.
- Øke strømytelse. Øke muskelstyrke verdsatt av styrkeløftere og vektløfting.
- Pumping.
- Betydelig væskeretensjon. Østrogen effekt og natrium oppbevaring narkotika Cidoteston føre til rask vektøkning, men det er ganske vassen.
- Forbedring av regenerative prosesser
- Forbedre den generelle tilstanden i kroppen, humør og motivasjon til trening.
Cidoteston Cycle
Hvordan man skal ta Cidoteston er svært mye avhengig av de individuelle karakteristika for utøveren, på grunn av den anabole virkning er direkte proporsjonal med den anvendte dose. For mannlige idrettsutøvere det anbefalte inntaket av medikamentet varierer fra 250 mg til 1000 mg pr uke. Som du øke masse og styrke gevinster, kan mengden av steroid Norge også økes. Hyppigheten av injeksjoner er 1 eller 2 ganger i uken.

Cidoteston syklus varer i 10 uker, og etter ca 2-3 uker etter ferdigstillelse gjennomført post-syklus terapi. Kanskje bruk av Testosteron Enanthate i lang tid, men i disse tilfellene er det bedre å ta kontakt med en spesialist, eller i det minste overvåke vitale (blodprøver). Bruken av Cidoteston CID kvinner anbefales ikke på grunn av sin høye androgene aktivitet.
Cidoteston bivirkninger
Bivirkninger fra Cidoteston kan unngås hvis, fra den andre eller tredje uke av kurset, ta Proviron eller aromatasehemmere. For å fortsette å ta aromatasehemmere bør være i løpet av uken etter avskaffelsen av Enanthate. Den beste måten å kontrollere hormoner er å analysere nivået av østradiol før og tid til å gjennomføre en Post Cycle Therapy i Norge med aromatasehemmere. Dersom varigheten av syklusen for å ta Cidoteston mer enn to måneder på en ukentlig dose på 250 mg eller høyere, må du bruke gonadotropin som PCT. Hvis du er interessert i maksimal bevaring av oppnådd masse umiddelbart etter fullført kurs for å begynne å motta blokkere av kortisol. Riktig valgt sports ernæring og kosthold vil bidra til å minimere "rollback fenomen".

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra