Ring Oss: +47 22 04 55 15
Reduce - 15 mg

Reduce - 15 mg

Reduce - 15 mg

Merke: MARCH PHARMACEUTICALS
Varenummer: 78
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 15 mg/cps. (100 cps.)
Stoff: sibutramin
  • 129,00€

Hvordan data Norge


Hemmer reopptak av noradrenalin, serotonin og dopamin. Kan stimulere til satiety senter i hjernen, forårsaker appetitt undertrykkelse. Hemmer reopptak av serotonin (5.HT) eller adrenalin og i mindre grad, dopamin i Vivo og in vitro M1 og M2 metabolitt er farmakologisk aktiv og er opptil 100 ganger mer potent reopptakshemmere enn Reductil har ingen effekt på dopaminreseptorer er noen thermogenic aktivitet tydelig ved doser på 10 mg tilsynelatende lav misbruk potensial i humans.Reduce (Sibutramine) produsere sin terapeutiske effekten av noradrenalin, serotonin og dopamin reopptak hemming.

Farmakoterapeutisk Kinetics


Reduser når maksimal terapeutisk konsentrasjon i 1.2hrs. Mat forsinker absorpsjonen av 3 timer. Omtrent 77% av den orale enkeltdose er absorbert. I Norge steady state nås med i 4days. Reduser (Sibutramine) er i stor utstrekning bundet og er raskt og omfattende fordelt i vev. Den gjennomgår omfattende første pas metabolisme og er først og fremst ved cytochromep4503A4 isoenzymet. Omtrent 85% av medikamentet elimineres gjennom urinen.

Burde jeg ta Reduser 15mg?


Som mange vekttap alternativer, bør de bare vedtas dersom en person er overvektig og alle andre tiltak som involverer kosthold og mosjon er oppbrukt og mislykket. Selv når Reduser er tatt, må nøye med kostholdet fortsatt skal betales, Reduser er enkelt et hjelpemiddel, om enn for mange, en meget vellykket en.

Hvem passer for Reduser 15mg?


Legen din vil avgjøre om Reduser 15mg er egnet for deg. Det vil kun forskrives hvis din Body Mass Index (BMI) er 30 eller mer eller din BMI er 27 eller mer, og du har andre vektrelaterte helseproblemer.

Er Reduser 15mg vanedannende?


Fordi Serotonin i Norge og noradrenalin er forbundet med reseptbelagte og ulovlige medikamenter som behandling for depresjon og bruk av marihuana, er spørsmålet reist av noen mennesker, redusere 15mg vanedannende?
Nei det er ikke, det har blitt godkjent som en langsiktig vekttap og ledelse pille.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra