Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hotbol

Hotbol

Hotbol

Merke: XBS labs
Varenummer: 256
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 40 mcg/tab. (100-fanen.)
Stoff: clenbuterol hydrochloride
  • 119,00€

Produktbeskrivelse


Clenbuterol er en mye brukt bronkodilaterende middel i Norge. Dette stoffet er ofte tilgjengelig i tabletter på 20 mcg, men det kan også bli funnet i form av en sirup eller injeksjonsvæske, oppløsning. Clenbuterol tilhører en stor gruppe stoffer som kalles sympatomimetiske midler. Disse midlene påvirker det sympatiske nervesystemet på ulike måter, hovedsakelig gjennom fordelingen av adrenoseptorselektivitet. I menneskekroppen er det 9 forskjellige typer av disse reseptorene, som kalles i henhold til klassifiseringen av alfa eller beta osv pluss det tilsvarende nummer. Avhengig av den spesielle følsomhet av disse forbindelsene for forskjellige reseptorer, kan de med hell anvendes for behandling av sykdommer slik som astma, hypertensjon, hjertesvikt, arytmi, migrene og anafylaktisk sjokk.

Stoffet Clenbuterol er en selektiv beta-2-sympatomimetika, først og fremst påvirker bare en av de tre undergrupper av beta-reseptorer. Interessant er det faktum at denne medisinen har en mindre stimulerende virkning av beta-1. På grunn av det faktum at reseptorer beta-1 er nært forbundet med kardio Clenbuterol, slik at dette stoffet reduserer en reversibel brudd av ventilasjons (og virkningen av stimulering av beta-2), og bivirkningene av de kardiovaskulære handlingene mindre alvorlige sammenlignet ikke-valgt beta stoffer. Klinisk studie av virkningen av dette stoffet tyder på at det er en svært effektiv bronkodilator agent, som har nesten ingen negative anmeldelser pasienter. Også halveringstiden av Clenbuterol i kroppen er ganske lang og er omtrent 34 timer. Dette forenkler prosessen med å oppnå det nødvendige nivå av medikamentet i kroppen, det vil si er nok til å akseptere 1 eller 2 ganger om dagen. Alt dette gjør det praktisk for pasientene og de er lett å være enig med utnevnelsen.

Under eksperimenter på dyr, ble det bemerket at Clenbuterol er anabole aktiviteten viser at det ville være veldig interessant for idrettsutøvere. Det er kjent at dette stoffet er termogenetisk og stoffer som beta-2 virker direkte på fettceller og akselerere nedbrytningen av triglyserider for dannelse av frie fettsyrer. Alt dette gjør Clenbuterol en svært attraktiv for idrettsutøvere, og i dag er det alltid tatt før konkurransen. Interesserte idrettsutøvere ofte håper at dette stoffet vil bidra til ødeleggelse av fett økningen i styrke og muskelmasse.

Den syklus som brukes i Norge


Vanligvis i løpet av en syklus dosen økes gradvis hver dag for å oppnå det ønskede resultat. Og dermed redusere til et minimum muligheten for bivirkninger av Clenbuterol, som kan være meget alvorlig dersom umiddelbart begynne å ta stoffet i store mengder. Ofte menn stoppe på 2-8 tabletter per dag, selv om det er informasjon om at en høyere dose er også tolerert av kroppen. Kvinner tar færre: 2-4 tabletter daglig. Dette stoffet er svært raskt øker kroppstemperatur, men ikke så veldig mye, vanligvis en halv grad eller så, noen ganger litt mer. Dette er fordi kroppen din blir overskuddsenergi (hovedsakelig fra fett) og denne tilstanden er ikke veldig hyggelig.

Til dags dato, er det vurdert at Clenbuterol kan brukes avhengig av formålet av utøveren. Det er åpenbart at resultatene av dette stoffet er merkbar bare for en begrenset tidsperiode og deretter gradvis forsvinne, hovedsakelig på grunn av senkning virkningen av beta-reseptorer. Hvis du bruker Clenbuterol for fett tap er det viktigste formålet med stoffet, så det "fungerer" i denne retningen i ca 4-6 uker. I løpet av denne perioden, er det nødvendig å overvåke kroppstemperatur, så hvordan fungerer Clenbuterol ved å øke temperaturen. Så snart temperaturen synker til det normale, betyr det at stoffet ikke lenger virker som termogene midler. På dette punkt er det ikke nødvendig å øke dosen, men må ta en pause for et par uker for igjen å oppnå den ønskede effekt. Hvis man er interessert i å forbedre effektkarakteristika av muskler, i dette tilfellet, er Clenbuterol likevel en kortere periode - ca 3-4 uker.

Mange idrettsutøvere Norge mener at effekten av "fettforbrenning" av Clenbuterol kan økes ved å ta flere legemidler. I kombinasjon med skjoldbrusk hormoner, spesielt resept Cytomel kan thermogenic effekten være svært uttalt. Dette kan hjelpe idrettsutøvere bli kvitt overflødig fett under forberedelsene til en konkurranse, uten å redusere antall kalorier i mat. Denne kombinasjon av medikamenter kan anvendes i fremtiden i løpet av et steroid syklus for å oppnå lindring av musklene. Slike legemidler for å brenne fett i betydelig grad kan forsinke prosessen av fett opphopning i løpet av en syklus, selv om du tar sterk androgen aromatiske serien. Kombinasjonen av Clenbuterol og thyroid hormon, er det vanlig å ta sammen med HGH for å øke den termogenetisk og anabolske effekt av denne behandlingen.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra