Ring Oss: +47 22 04 55 15
Mastabol 100

Mastabol 100

Mastabol 100

Merke:BRITISH DRAGON
Varenummer:16
Tilgjengelighet:På lager
Pakke: 100 mg/ml (10 ml)
Stoff: drostanolone propionate
  • 65,50€

Produktbeskrivelse for Norge


Masteron er et steroid høyt verdsatt i Norge av konkurrerende kulturistov.Bolshaya populariteten til denne injiserbare steroider i kroppsbygger sirkler på grunn av eksepsjonell ytelse for det å inkludere et stoff. Drostanolone propionat er et syntetisk derivat av dihydrotestosteron. Dette fører til at Masteron ikke aromatize i noen dosering og dermed kan det ikke bli konvertert til østrogen. Denne karakteristiske trekk er bekreftet av den belgiske produsenten, Sarva Syntex, som på vedlagte pakningsvedlegget samtaler Masteron en steroid med sterke, antiestrogenic egenskaper. Siden Masteron overveiende androgene steroider, kan utøveren øke sin androgen nivå er heller ikke risikere en økning i sin østrogen nivå.
Dette resulterer i en dramatisk forbedret hardhet og skarphet i musklene. Vi må imidlertid gjøre en forskjell her siden Masteron ikke automatisk bedre kvaliteten på musklene i kazhdoy.Neobhodimym forutsetning er at utøveren fettinnhold må allerede være svært lav. I dette tilfellet Masteron kan være den avgjørende faktor mellom en jevn, flat muskel eller en hard og rippet utseende. For dette formål Masteron er ofte bare brukt de siste fire ukene før en konkurranse, slik at musklene får den siste "kick". I Norge, lagt merke til Masteron er spesielt effektiv i kombinasjon med steroider som Winstrol, Parabolan, Primobolan®, oxandrolone, og testosteron propionate. Den vanlige dosen er tatt idrettsutøvere ca 100 mg tre ganger per uke. Da stoffet drostanolone propionat hurtig ødelagt i kroppen, hyppige og regelmessige injeksjoner er nødvendig. Dette faktum gjør Masteron en meget interessant steroid dopingtester bør vedtas av en negativ urin analyse. Med drostanolone propionate innhold ikke forblir i kroppen svært lenge i en tilstrekkelig, detectable beløp, idrettsutøvere administrert forbindelse med stor suksess opptil to uker før testen. Men siden det også har anabole egenskaper og dermed bidrar til å bygge høy kvalitet muskelsystemet, bruk av Masteron er ikke bare begrenset til forberedelse scenen for en konkurranse. Idrettsutøvere som ønsker å unngå vannretensjon og som gjerne har et problem med høye nivåer av østrogen vil også sette pris Masteron. Også i dette tilfelle, som en regel, en ampulle (100 mg) ble administrert hver annen dag. I kombinasjon med Primobolan®, ikke Winstrol® testosteron propionate eller ikke stor styrke og vektøkning kan oppnås, bare høy kvalitet og langvarig resultat. Selv om kvinner ikke bruker Masteron svært ofte noen nasjonale og internasjonale konkurrerende kvinnelige idrettsutøvere tar det før mesterskapet.

Den syklus som brukes i Norge


Dosene som vanligvis observeres 100 mg hver 4-5 dager. Masteron ikke hepatoxic så leverskader er ganske usannsynlig. Høyt blodtrykk og gynecomastia er ikke et problem siden verken vann eller salt oppbevaring oppstår og østrogen nivået er fortsatt lavt. Hovedproblemet er akne og en mulig akselerert hårtap siden dihydrotestosteron høyt affinitive til huden androgen-reseptorene, særlig dem i hodebunnen. Siden Masteron. i de fleste tilfeller de ikke innføre høye doser og motta samtidig er begrenset til noen få uker, kompatibilitet for idrettsutøvere, er vanligvis veldig bra.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra