Ring Oss: +47 22 04 55 15
Decabol 250

Decabol 250

Decabol 250

Merke:BRITISH DRAGON
Varenummer:54
Tilgjengelighet:På lager
Pakke: 250 mg/ml (10 ml)
Stoff: nandrolon decanoate
  • 50,00€

Produktbeskrivelse:


Decabol er en injeksjon forberedelse inneholder en aktiv ingrediens, nandrolon decanoate. Decabol brukes til behandling av osteoporose (dvs. - ben degenerasjon) på grunn av sin positive virkning på kalsiummetabolismen og øke benmassen. Den har også en positiv effekt på proteinmetabolismen og brukes der det er en mangel av proteinet, f.eks. I kroniske svekkende sykdommer, etter en større operasjon og alvorlige traumer.


Hvordan fungerer


Dette stoffet er unikt (så vidt jeg vet) i at 5a-reduktase, et enzym som omdanner testosteron til det mer potente DHT, faktisk konverterer nandrolon i et mindre potent forbindelser. Derfor er det AAS noe av huden, hodebunnen, og prostata, og disse vev opplever effektive androgennivå-lavere enn resten av kroppen. Således, for samme antall som aktiviteten av et annet medikament androgene reseptorer (ARS) i muskelvev, gir deca mindre aktivitet i hodebunnen, hud, og prostata. Dermed er det beste valget for de som er spesielt opptatt av disse tingene.

Dens effektivitet ved androgen reseptoren av muskelvev er bedre testosteron, det binder seg bedre. Imidlertid gir det bare omtrent halvparten av resultatene av muskelmasse per milligram. Dette, tror jeg, til resultatet det viste seg å være mindre effektive eller helt ineffektive i ikke-AR-mediert mekanismer for muskel vekst.

Det vises også mindre effektive eller helt ineffektive i aktivitet på nerveceller, sikkert på nervecellene ansvarlig for erektil funksjon. Ved hjelp av en enkel kortstokk som AAS fører ofte til en fullstendig manglende evne til å utføre seksuelt.

Disse problemene kan løses ved å kombinere med et stoff som ikke leverer de manglende aktivitet: f.eks testosteron.

Nandrolone var progestin. Dette faktum er klart viktig i bodybuilding Norge, fordi mens moderate Deca-bare bruke faktisk senker østrogennivået ved å redusere naturlig testosteronnivå og dermed tillater aromatase enzymet mindre substrat å jobbe med, Deca likevel kan føre til gynekomasti hos noen individer. Også, som progesteron kommer til et punkt øke sexlysten hos kvinner, og da ofte redusere som nivåene blir for høye, høye progestogenic steroider kan drepe sexlysten i mannlige kroppsbyggere, selv om det er mye individuell variasjon, så det er for mye.

Forresten, denne progestogenic aktiviteten også hemmer LH produksjon, og i motsetning til det mange tror, ​​selv små mengder Deca ganske hemmende, omtrent like mye som den samme mengde testosteron.

Til en viss grad, nandrolon smaker til østrogen, og det ser ikke ut som det kan være helt blokkert av bruk av aromatase hemmere - faktisk kan aromatase ikke være involvert i alt denne prosessen (det er ikke dokumentert hos mennesker at slikt skjer ) sferment CYP 2C11 å være, etter min mening mer sannsynlig kandidat for denne aktiviteten. I alle fall, Cytadren, en aromatase-inhibitor, ble funnet effektive for å unngå smaks nandrolon.

Den syklus som brukes i Norge


Stoffet er moderat effektivt ved doser på 400 mg / nedelyu.Dlitelny halveringstid Deca-Durabolin gjør det uegnet til å korte sykluser, men egnet for mer tradisjonelle sykler, med en innebygd self-tapering effekt i ukene etter siste injeksjon.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra