Ring Oss: +47 22 04 55 15
Methandienone Bayer

Methandienone Bayer

Methandienone Bayer

Merke: BAYER
Varenummer: 32
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 5 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff: methandienone muntlig
  • 24,00€

Produktbeskrivelse for Norge


Dianabol er en syntetisk steroid meget like i struktur til testosteron. Det er en av de eldste anabole steroider på det illegale narkotikamarkedet i Norge. Den anabole egenskaper av stoffet ble raskt innså snart etter at den ble produsert. Det ble først syntetisert i 1958 på et tidspunkt da toksisiteten av steroider ikke ble verdsatt.

Infact, det ble først markedsført som en muskel vekst agent og mye brukt på 60-tallet og 70-tallet i Norge. I løpet av det neste tiåret, stoffet viste seg å være en suksess for mange idrettsutøvere og kroppsbyggere, men snart bivirkningene av stoffet ble åpenbar.

Kroppsbyggere Norge klaget over alvorlige bivirkninger, og det var mange tilfeller av leverskade rapportert. Snart stoffet fått et dårlig rykte, og i medisin bruken varte bare et par tiår. Stoffet ble prøvd ut som en behandling av infertilitet, muskelsvinn og noen motstandsdyktig anemier. På begynnelsen av 90-tallet, FDA endelig forbudt stoff for bruk i mennesker. Stoffet er ikke lenger produseres hvor som helst i Nord-Amerika og det meste av Vest-Europa. Flertallet av Dianabol tilgjengelig i dag er produsert i Mexico, SE Asia og Kina. Kvaliteten og renheten av preparatene er imidlertid ukjent.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra