Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Hvorfor skulle en mann bodybuilding - forskere har funnet/

Hvorfor skulle en mann bodybuilding - forskere har funnet

Hvorfor skulle en mann bodybuilding - forskere har funnet

Hvorfor er menn så som kroppsbygging? Dette spørsmålet satt psykologer. Resultatene av studiene for å få noen uventede. For enkel: stereotypier av maskulinitet - og det er det.

Så, mener forfatterne at overdreven, smertefulle tynnhet - bare et trist resultat av påvirkning av stereotypier om hvordan kvinner skal se ut. For mange grensen mellom harmoni og anoreksi uskarpt. Men mennenes muskler - et resultat av en lignende stereotype menn. Kvinner, de sier, bør være slank, og mannen - Definert.

Forskere fra University of Sydney si at mange menn som rister sine muskler i treningsstudioer, gjør bodybuilding faktisk får fra denne prosessen er ikke så gøy, de bare er under sterkt press av sosiale forestillinger om hva en mann skal være sterk.

Studien var interessant nok. Der menn, av og store, delt inn i to kategorier. De som liker å gå på treningsstudio, som et resultat av en eller annen måte har valgt et tradisjonelt mannsroller og yrker. Og dette er de representanter for sterkere sex, som er nærmere i ånden til den rollen ble gjenkjent av kvinnelige stereotypier og sosiale roller valgte riktig.