Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Steroider og ereksjon: hva du kan forvente?/

Steroider og ereksjon: hva du kan forvente?

Steroider og ereksjon: hva du kan forvente?

Slike to begreper som sport og doping har lenge vært nært beslektet med hverandre. Steroider brukes av nesten alle profesjonelle idrettsutøvere. Tross alt hjelper de seg med å raskt bygge muskelmasse. Hvis du nekter å ta steroider, er det umulig, må du følge alle regler for bruk. Tross alt, overskrider dosen, eller forlenger løpet av å ta steroider, kan det føre til alvorlig skade på helsen din. Dette gjelder spesielt mannlig styrke. Effekten av steroider på styrke har blitt vurdert av spesialister i lang tid.

Kjøpe Erektil Dysfunksjon Piller

Steroider handling

I utgangspunktet har steroider blitt utviklet for behandling av noen alvorlige sykdommer. Men over tid ble det funnet at de bidrar til et raskt sett med muskelmasse. På grunn av dette, har steroider fått enorm popularitet blant menn som er engasjert i bodybuilding. Steroider består av syntetiske analoger av den mannlige kjønnshormonene testosteron og dihydrotestosteron. Takket være disse komponentene, skjer følgende endringer i hannkroppen:

 • Økt effektivitet;
 • Økt utholdenhet;
 • Fysisk styrke stiger;
 • Øker muskelmassen.

Alle disse handlingene skjer på grunn av det faktum at steroider øker vesentlig protein syntesen i muskelfibre. Det er derfor dette supplementet er populært blant de idrettene hvor muskelvolum spiller en avgjørende rolle (kroppsbygging). Det er verdt å merke seg at det maksimale positive resultatet vil bli observert så lenge mannen tar tilskudd.

Også, ikke glem om genetikk. Fremgang vil bare bli merkbar hvis en mann når sin genetiske grense. Hopp over dette taket lykkes ikke. Disse naturlige genetiske grensene er mye lavere enn standardene som utsettes for noen idretter. Derfor, alle profesjonelle idrettsutøvere ty til bruk av steroider for å komme så nært som mulig til det ideelle, for å få seier i konkurransen.

Steroider påvirker potens?

Tatt i betraktning dette problemet, kan du umiddelbart si at steroider ikke har den mest fordelaktige effekten på mannlig styrke. Dette problemet har blitt vurdert i lang tid. Det er verdt å merke seg at å ta steroider fører ikke nødvendigvis til reduksjon i potens. Ikke glem den psykologiske faktoren. Det er et stort antall artikler, notater og overskrifter om de negative effektene av kosttilskudd på mannlig kraft. Elementær lesing av denne informasjonen kan en ung mann bukke for å påvirke. På psykologisk nivå vil det bli en reduksjon i libido, og deretter erektil dysfunksjon.

kte innvirkning på styrken av hormoner. Når du bruker disse stoffene for å naturlige hormoner er lagt til og syntetisk. Det økte nivået av testosteron provoserer høy utholdenhet, brenning av fettsyrer lag, styrking av benvev. På den første etappen av steroider, menn merk en betydelig økning i styrke.

Men hva skjer neste? Og så er det depresjon av hypofysen, det endokrine systemet. I tilfelle av et overskudd av kjønnshormoner stopper kroppen bare den uavhengige syntesen av testosteron. Så, dette sexhormonet kommer bare fra utsiden, sammen med steroider. Det er i denne perioden at virkningen er hemmet. Nå er den seksuelle aktiviteten til en mann helt avhengig av å ta slike stoffer. Hvis du ikke følger syklusen og varigheten av steroider, vil det bli en fullstendig undertrykkelse av testosteronproduksjon. Hypofysen er ikke lenger involvert i syntesen. Senere, etter å ha nektet å ta medisiner, utvikler impotens svært raskt hos unge mennesker.

Lagre potens når du bruker steroider, kan være underlagt enkle regler:

 • Ikke utmatt deg med harde treningsøkter;
 • Ikke overgå den foreskrevne syklusen av narkotikabruk;
 • Strengt følge doseringen;
 • Ta pauser på 1-2 uker mellom sykluser for å ta.

Kjøpe Sustinex

Hva er "kansellering" syndromet?

Det er med avskaffelsen av stoffet det er en kraftig nedgang i seksuell aktivitet hos en ung mann. Kjærlighet begynner å mislykkes. I alvorlige tilfeller, med avbestilling er det fullstendig impotens. Hvis steroider syklusen var i 1-2 måneder, vil virkningen komme seg selv ganske raskt. Når nivået av kunstig testosteron faller, gjenoppretter kroppen raskt sin syntese av kjønnshormon. I tillegg, hvis syklusen av å ta stoffene ble valgt av eksperter så riktig som mulig, vil det ikke være noen alvorlige konsekvenser for potens.

Hvis steroider ble brukt flere kurs på rad uten en pause, vil virkningen definitivt lide. Så, ved hjelp av kosttilskudd i ca. seks måneder, vil kroppen bare "unlearns" uavhengig til å syntetisere testosteron. Etter å ha sluttet å ta, mottar den mannlige kroppen ikke kjønnshormoner fra utsiden, og produserer dem ikke selv. For å gjenopprette potensialet i dette tilfellet er det verdt å kontakte en spesialist. Men du må være tålmodig. Må passere en viss tidsperiode for å kjøre alle funksjonene i det endokrine systemet, hypofysen.

Problemet med "rollback"

Et annet problem med å ta steroider er nedkjøling. I tillegg til avskaffelsen av stoffet, er det noen endringer i kroppen. Tilbakestilling er forbundet med en reduksjon i muskelmasse. Dette skjer i hver pause mellom sykluser av tilleggsbruk. Jeg anbefaler deg å ta en pause i 7-14 dager. Så du kan bli vant til kroppen, skaden vil være minimal.

Tilbakelevering i hvert tilfelle er individuelt. Mengden muskelmasse tap avhenger av den genetiske grensen til mannen. Noen ruller tilbake kraftig innen 2-3 dager, og noen jevnt i løpet av måneden. Samtidig er tilbakebetaling ikke avhengig av brukstiden, administreringsvarighet. Et slikt fenomen kan ha en skadelig effekt på styrken på det psykologiske nivået. Så, diagnostiserer leger ofte psykologisk impotens.

Er det mulig å redusere risikoen for å utvikle problemer med potens ved å bruke steroider? Ja det er mulig. Følg bare noen retningslinjer:

 • Kreves for å redusere den daglige dosen av kosttilskudd. Det er nødvendig å bruke legemidler bare i form av tabletter. Injiseringer vil føre til en betydelig undertrykkelse av testosteronsyntese. Når du tar piller, vil en økning i muskelmasse oppstå litt lenger, men den skadelige effekten på potens er mye lavere.
 • Du kan forandre stoffet til en mer mild for kroppen, med mild effekt. Disse inkluderer Testosteron Cypionate, Sustanon, Testenat.
 • Det er nyttig å gjøre en massasje for å øke potens og samtidig redusere seksuell aktivitet mens du tar steroider.

Det er verdt å merke seg at i noen tilfeller er steroid medisiner foreskrevet av leger for opptak. Dette gjelder for de mennene som har hormonnivåer som er forstyrret. Hvis en naturlig ufrivillig undertrykkelse av testosteronproduksjon oppstår i kroppen til en ung person, er han foreskrevet hormonbehandling. Lave doser steroider vil bidra til å fylle mangel på sex hormoner, gjenopprette potens. Videre, ved hjelp av andre stoffer, aktiverer legen hypofysen for selvsyntese av testosteron.