Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Hva er årsaken erektil dysfunksjon?/

Hva er årsaken erektil dysfunksjon?

Hva er årsaken erektil dysfunksjon?

En svak ereksjon er ikke impotens ennå, men dens harbinger. En av symptomene er at når penis oppstår, forblir penis treg og evnen til å utføre samleie går tapt. I dette tilfellet kan årsakene være to egenskaper - på grunnlag av fysiologiske forstyrrelser og psykologiske abnormiteter. I alle fall er en svak ereksjon for enhver mann en grunn til bekymring når det er nødvendig å konsultere en spesialist for å finne årsaken til ubehag og eliminere det i tide.

Et normalt sexliv er ikke bare et løfte om menns helse, men også en garanti for familiens velvære og tillit til sin egen mannlige levedyktighet. Ifølge medisinsk statistikk lider ca 40% av den mannlige befolkningen i varierende grad av ereksjon, og denne avviken fra normen blir bare yngre hvert år. Reaksjonen av menn til dette fenomenet kan være den mest uforutsigbare, så etter ereksjonsproblemer som oppstår i en måned eller to, bør du konsultere en lege og ikke under noen omstendigheter ikke selvmedisinere. For å klargjøre bildet på en eller annen måte, la oss prøve å bestemme de viktigste symptomene, årsakene og metodene for å behandle svake ereksjoner.

Kjøpe Erektil Dysfunksjon Piller

Hovedårsakene til svak ereksjon

En svak ereksjon, som enhver annen lidelse i kroppen, har visse årsaker - rent eksternt og rent internt - fysiologisk eller psykologisk. La oss dvele på de vanligste og mest karakteristiske.

Forårsaker eksterne egenskaper

 1. Deformasjon og uregelmessigheter i strukturen av penis, spesielt dens krumning. De kan være enten medfødt eller oppkjøpt. Hvordan eliminere denne sykdommen vil spørre en spesialist.
 2. Overvekt forårsaket av metabolske forstyrrelser, endokrine sykdommer, samt tilstedeværelse av dårlige vaner. Det er oppkjøp av eksterne tegn: figurene for typen kvinnelige brede hofter og forstørrede brystkjertler, fettforekomster i magen, hevelse og flabhet i huden, mangel på hår i lysken og armhulen.
 3. Traumatiske skader på ryggraden, hjernen og kjønnsorganene. Ryggmargenpatologier forårsaket av sykdommer som osteokondrose, brokk, myosit.

Årsaker til intrafysiologiske egenskaper

 1. Forstyrrelser i det endokrine systemet, komplisert av diabetes og erektil dysfunksjon. Hormonal ubalanse.
 2. Kardiovaskulær sykdom, forverret av brudd på utstrømning av venøst blod, aterosklerose og kolestitt.
 3. Forstyrrelser i det genitourinære systemet, komplisert av patologier i prostata, infeksiøse og veneriske sykdommer.
 4. Sykdommer i indre organer, inkludert kroniske sykdommer i leveren, nyrene og mage-tarmkanalen.

Årsaker til psykologiske egenskaper, inkludert de som er forbundet med sentralnervesystemet

 1. Stress og strid på grunnlag av familieproblemer, følelsesmessig overbelastning, komplekser og frykt for å vente på feil på seksuell grunnlag.
 2. Patologier i nervesystemet, inkludert som Parkinsons sykdom, epilepsi, multippel sklerose.

Årsaker til medisinske og narkotiske egenskaper

 1. Overdreven bruk av antidepressiva og antispasmodika, vanndrivende og antihypertensive stoffer som reduserer testosteronnivået og svekker ereksjonene.
 2. Det konstante behovet for psykotrope stoffer, den såkalte narkotikaavhengigheten, som igjen rammer urinsystemet og hemmer erektilfunksjonen.

Ofte er det en kombinasjon av flere grunner, både fysiologiske og psykologiske egenskaper. I dette tilfellet er det nødvendig å bestemme grunnårsaken, som var begynnelsen på en svekkelse av ereksjonen. Noen ganger kan den vanlige nervebrudd forårsake hormonforstyrrelser og føre til forstyrrelser i det endokrine systemet, som igjen vil påvirke nedgangen i styrke og ereksjon.

Det er flere prosaiske muligheter når årsaken til en svekket ereksjon ligger på overflaten. Så mangelen på oppmuntring hos en mann kan skyldes unattractiveness av hennes partner. I dette tilfellet har rent subjektiv oppfatning ingenting å gjøre med fysiske eller psykiske abnormiteter.

Symptomer på dårlig ereksjon

Erektil dysfunksjon, hvis ikke for å stoppe utviklingen, kan til slutt føre til impotens, og dermed til manglende evne til å lede et fullt sexliv. Derfor er det viktig å gjenkjenne i tide en svak ereksjon, som først og fremst er diagnostisert ved antall feil under samleie. I tilfelle når en av de seks seksuelle handlinger ikke har fullført fullføring, kan vi snakke om en svak ereksjon. Hvilke andre symptomer kan avgjøre erektilproblemer? Blant hovedtrekkene er følgende:

 • penis taper sin hardhet og forblir treg under hele samleie
 • Dick strømmet blod, men ikke verdt det
 • med forekomst av spenning og seksuell lyst er det ingen ereksjon under samleie, eller penis taper sin hardhet umiddelbart etter flere friksjoner

Alle disse symptomene er uttalt fysiologiske. Som motstand mot dem, er det mulig å nevne at under normal ereksjon skal penis opprettholde sin kamptilstand gjennom hele seksuell handling.  

I tillegg til de synlige symptomene, kan det være sekundære symptomer som ikke er så opplagte. De relaterer seg til den psykologiske holdningen som partneren har samleie med. Blant de åpenbare tegnene kan være:

 • tap av interesse for en kvinne som et seksuelt objekt og sex som sådan
 • mangel på ufrivillig ereksjon om morgenen
 • tap av ereksjon under forspill
 • svekkelse av seksuell lyst og ereksjon under samleie

I tillegg til symptomene som er direkte forbundet med manifestasjonen av svak ereksjon, kan det være såkalte  provoserende symptomer som er karakteristiske for en bestemt tilstand eller sykdom, noe som kan føre til svekkelse av erektil funksjon. I dette tilfellet bør du være oppmerksom på følgende fenomener:

 • generell fysisk utmattelse,  som følge av utilstrekkelig ernæring og tung fysisk arbeidskraft, samt opprettholde for sterkt seksuelt liv, hvor kroppen ikke har tid til å komme seg
 • mid-vaskulære sykdommer,  hvor kroppens utholdenhet minker, blodtilførselen til bekkenorganene, inkludert kjønnsorganene
 • skjoldbruskkjertel og hypofysesykdommer som  medfører hormonell ubalanse, et fall i testosteronnivået og en reduksjon i seksuell funksjon
 • godartede og ondartede formasjoner av hypofysen,  som er ansvarlig for produksjon av mannlige hormoner
 • dysfunksjon i ryggmargen, som  skyldes skader, osteokondrose, brokk, myosit, hvor blodsirkulasjonen i bekkenorganene er svekket
 • sykdommer i det urogenitale systemet  der inflammatoriske prosesser påvirker organer som nyrer og blære, prostata og urinrør, og fører til muskel og seksuell svakhet
 • hjerneblødninger i hodeskader  hvor kommunikasjon med nerveender ansvarlig for libido og ereksjon er ødelagt

Samtidig er en svak ereksjon typisk for slike vanlige sykdommer som diabetes mellitus, cholecystitis, epilepsi. Det kan også oppstå på bakgrunn av forkjølelse og smittsomme sykdommer og dukker opp som en komplikasjon.

Svak ereksjon kan også utløses ved å ta seksuelt destabiliserende medikamenter, for eksempel antiepileptiske og hormonelle stoffer, antipsykotika og anabole legemidler. En negativ reaksjon av kroppen på disse stoffene og vil tjene som et symptom på påvisning av en uønsket effekt i form av en svekket ereksjon.

Behandlingsmetoder

Når skal jeg henvende meg til behandling for svake ereksjoner? Først av alt, med regelmessige manifestasjoner av seksuell impotens - hvis et medlem ikke kom opp i ett tilfelle ut av tre, hvis ereksjonen forsvant under en av de seks seksuelle handlinger.

I en slik situasjon er det umulig å uten diagnose, som begynner med det første besøket til legen, når han lytter til pasienten og prøver å fastslå arten av årsaken til svekningen av ereksjonen. I dette tilfellet vil lidelsen bidra til å bestemme ikke bare undersøkelsen av kjønnsorganets fysiske tilstand, men også en rekke prosedyrer som vil bli nødvendig av samme androlog og urolog for å klargjøre diagnosen, nemlig:

 • hormonprøver
 • urinveisprøver for kjønnsinfeksjoner
 • ultralydsundersøkelse av bekkenorganene
 • anal undersøkelse av prostatakjertelen og innervering av penis
 • Beregnet tomografi av nyrer og blære
 • Cavernosografi av penis

Dataene fra disse analysene og undersøkelsene vil fastslå tilstanden til blodstrømmen inne i penisens kveløse kropper og styrken av sin venøse utstrømning, fartøyens generelle helse, deres elastisitet og patency, samt konduktiviteten til nevrale impulser.

I tillegg til metodene for en fokusert undersøkelse av organene i det urogenitale systemet, presenteres også en rekke ytterligere analyser: generell og biokjemisk analyse av blod, urin og sædvæske.  

Behandling av den underliggende årsaken til en svekket ereksjon er vanligvis ikke nok til å behandle en enkelt sykdom. Ofte er komplisert behandling foreskrevet, der flere parametere er normalisert samtidig - hormonell bakgrunn og blodstrøm, eliminering av inflammatoriske prosesser og eksisterende patologier. 

Blant de vanligste metodene for behandling av svake ereksjoner er følgende:

 • Fysioterapi prosedyrer.  De bidrar til restaurering av blodstrømmen i bekkenorganene, metning av vevet med oksygen, restaurering av muskelaktivitet. Disse er vakuumbehandling og støtbølgebehandling, massasje av prostata og et sett med øvelser på Kegel-systemet, mineralbad og mudterapi.
 • Terapeutisk trening. En rekke spesielle øvelser for å styrke bekkenets muskler og normalisering av blodstrømmen til organene.
 • Narkotika terapi. Bruk av medisiner virker for å øke blodstrømmen i penis og øke testosteronnivået på grunn av hormon-substituerende stoffer.
 • Bruken av kosttilskudd og tradisjonell medisin. Deres handling er rettet mot å øke potens og øke ereksjonen, samt forbedre den generelle fysiske tilstanden og styrke immunforsvaret.
 • Psykoterapeutisk korreksjon. Ved hjelp av en psykolog, en sexolog og en nevropatolog, blir tilstandene og forstyrrelsene som forårsaker erektil dysfunksjon overvunnet.
 • Kirurgisk inngrep, inkludert falloprosthetikk,  som en radikal metode for å gjenopprette ereksjon etter en ineffektiv terapeutisk behandlingsforløp.  

Den vanligste og raskeste metoden for å behandle svake ereksjoner, er selvsagt medisinering. Det vil bidra til å takle inflammatoriske prosesser og sirkulasjonsproblemer, øke nivået av det mannlige hormonet og stimulere ereksjonen. Blant de mest effektive verktøyene er:

 • Inhibitorer,  Viagra, Cialis, Kamagra, Levitra tabletter, som gir blodmetning av penis, har en stimulerende og terapeutisk effekt.
 • Injeksjoner av testosteron, hvis  tiltak er rettet mot å gjenopprette og styrke ereksjon, forlengelse av samleie. Injiseringer av papaverin,  som er gjort direkte inn i penisens hulskropp, og som stimulerer arbeidet til nerveenden og øker ereksjonen.
 • Anti-inflammatoriske stearinlys,  brukes til å lindre betennelse i prostata og testikler. Den terapeutiske effekten skyldes prostaglandin E1, som blokkerer symptomene på erektil dysfunksjon.
 • Intrakavertiske injeksjoner som  settes direkte inn i penisens kropp og på kortest tid retter den mest alvorlige erektil dysfunksjonen.

Ikke mindre effektive for å gjenopprette ereksjoner er  tinkturer og avkok på medisinplanter og urter  (ginseng, sitrongress, myrhest, St. John's wort, nettle, etc.), som ikke har en umiddelbar effekt, men med regelmessig behandling av urtemedisin har langvarig effekt.

Massasje av prostata kjertelen  er en annen metode for å stimulere venøs utstrømning i kjønnsområdet. Denne metoden for behandling bidrar til å unngå stagnasjon i bekkenområdet.

Vakuumbehandling , som utføres ved hjelp av en spesiell enhet i form av pumper. Dens handling er rettet mot å øke blodstrømmen til penis og metningen av vevet med oksygen.

Psykoterapi.  Denne metoden for behandling av svak ereksjon brukes til alvorlig psykogen dysfunksjon. Sessioner utføres av en erfaren psykolog eller sexolog som identifiserer årsakene til en manns frykt for sin egen seksuelle inkonsekvens og eliminerer dem i tide. Oppgaven av spesialister er å bringe pasienten ut av en stressende tilstand, for å gi ham trygghet og selvtillit.

Fysioterapi.  Det innebærer et kompleks av fysiske øvelser, som er rettet mot å styrke bekkenbunnens muskler. Samtidig er blodtilførselen til de indre organene i det lille bekkenet forbedret.

Med alle de forskjellige metodene for behandling av svake ereksjoner, reduseres anbefalingene fra leger til bruk av kompleks behandling, som kombinerer flere komplementære metoder. For eksempel, i tilfelle av diabetes, er det nødvendig å eliminere grunnårsaken, behandle sykdommen selv og, sammen med den, utføre helseprosedyrer for å forbedre ereksjonen.

Kjøpe Kamagra Oral Jelly 1 week pack

Hvorfor har menn ereksjonsproblemer?

Det er en feil å anta at problemene med svak ereksjon er knyttet utelukkende til aldersrelaterte endringer og fysiske plager. Ofte er erektil dysfunksjon under samleie forårsaket av medfødte anatomiske trender, hormonelle og psyko-emosjonelle lidelser, sykdommer i sentralnervesystemet, patologier av kardiovaskulær og urinsystemet, hormonell ubalanse.  

Faktorer som kan provosere erektilsvikt enda mer. Derfor, som årsakene bør betraktes som de vanligste sykdommene, er en av komplikasjonene derav et brudd på erektil funksjon. Blant harbingers av svak ereksjon:

 • hjerte- og vaskulære sykdommer, inkludert aterosklerose
 • hormonforstyrrelser, forverret av et fall i testosteron og diabetes
 • skader og neoplasmer i hjernen og ryggmargen
 • nyresvikt og prostatitt
 • bronkial astma
 • skjoldbrusk sykdommer

Blant de psykologiske faktorene som fører til en reduksjon i erektile egenskaper, kan følgende noteres:

 • følelsesmessig overbelastning og stress som følge av søvnmangel og kronisk nervøs tretthet
 • depresjon, som deres egen selvtillit er redusert og en følelse av likegyldighet er født
 • syndromet for å vente på fiasko, på grunn av hvilken det er frykt for å finne sin seksuelle insolvens på tidspunktet for intim intimitet og gjentakelsen av det katastrofale scenariet

I alle fall, å vite årsaken til svakheten i form av ereksjon, er det all sjanse til å eliminere det. Det er viktig å velge den mest korrekte og effektive måten.

Neurologiske årsaker

De nevrologiske årsakene til svak ereksjon kan være både arvelig genetisk opprinnelse og følge av skader. Med nederlaget i sentralnervesystemet og perifere nerveender er det et gap i forbindelsen mellom de pulser som hjernen sender og de kavelle kroppene i penis. Som et resultat er en ereksjon dårlig definert eller forekommer ikke i det hele tatt.

Psykologiske årsaker til erektil dysfunksjon kan også være nevrologisk i naturen. Hvis du finner noe, kan du trenge hjelp fra ikke bare en psykolog, men også en nevropatolog. Hans oppgave er å bestemme årsaken og "break point", på grunn av hvilken impulsen ikke når sitt mål. Årsakene kan være spinal sykdommer - osteokondrose, brokk, myositis ... eller patologier i nervesystemet, inkludert CNS-infeksjoner, degenerative sykdommer (Parkinsons sykdom), epilepsi, multippel sklerose.   

Erektil dysfunksjon av nevrologisk orden kan skyldes prosesser i hjernen som svikter på grunn av skader, hematomer, ulike typer tumorer, og kan utvikle seg med utilstrekkelig blodtilførsel til cerebral fartøyene, hvor dysirkirkulatorisk encefalopati oppstår.

Med nederlaget i ryggmargens seksuelle sentre, oppstår den såkalte ryggmargens impotens. Hvis vi sammenligner sannsynligheten for erektil dysfunksjon på grunn av forstyrrelser og sykdommer i hjernen og ryggmargen, da med ryggmargsskader, opptrer erektil dysfunksjon mye oftere.   

I alle fall kan forbedringen av erektilfunksjonen oppstå bare ved eliminering av den underliggende sykdomsneopatiske opprinnelsen.