Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Fare bodybuilding trening/

Fare bodybuilding trening

Fare bodybuilding trening

Vel, som blant oss ikke drømme om en vakker kropp? Bare for noen, det er fremdeles en drøm, og den andre drømmen kommer til liv. Spørsmålet er bare i det som er innebygd i konseptet med en vakker kropp, fordi alle i dette respektere hans mening. Like viktig er spørsmålet om hva som er i stand til å nå målet.

Beauty krever offer. Og hvordan disse ofrene er rettferdiggjort, og om det er fornuftig å holde dem, hvis du er i slutten beregningen vil være helse? Når gjort populært bodybuilding er fremdeles på toppen av popularitet. Dessuten er trening i gymsalen besøkte ikke bare menn, men også kvinner. Konkurransen, som er basert på evalueringsparametere av kroppen. Så hva er det - en sport eller kunst, og faren for bodybuilding bodybuilding.

Bodybuilding Bodybuilding eller, bokstavelig oversatt som kroppen bygningen. Dette er sant, fordi ved hjelp av spesielle fysiske øvelser med tung trening utstyr, samt høy effekt kapasitet er nådd kroppen muskulatur. Slike folk er veldig lett å få øye på blant resten, fordi de skiller seg i konkrete relieffer muskler og populært kalt bare - pitching.

 

Mange mennesker i Norge sammenlignet med kunst av bodybuilding, men sterkest likestille ham til sporten. Men det er egentlig en moot poeng, fordi det er en bodybuilding konkurranse der dommerne vurdere deltakerne bare muskler, symmetri og estetikk volum. Vel, i det som annen idrett plasserer jeg vinner, og tittelen er ikke avhengig av å oppnå sportslige dyktighet og manifestert, og fra strukturen av kroppen? På den annen side, at kroppen er verdsatt, mye fysisk anstrengelse var.


Fare bodybuilding trening

Det er generelt akseptert at idrettsutøvere har misunnelsesverdig helse. Det er bare fysisk trening og profesjonelle sports - svært forskjellige ting. Hvis vi ser på bodybuilding som en sport, men i virkeligheten, han egentlig er, han ikke bare bringer helse, men også utgjør en risiko.


Hva er et menneske?

Hvis overdrevet, av vann, fett og muskel. Hver person er et annet forhold, men i alle fall ikke akseptabel fra synspunkt av en kroppsbygger. For en normal person er normen i kroppsfett på ca 15%. For kroppsbyggere i Norge dette er uakseptabelt - de er kjørt til 5-6% fett, glemme, i jakten på dannelsen av kroppen som fett spiller en viktig rolle i kroppen. Brudd på denne balansen kan ha en negativ innvirkning på helsen. Med tydelig mangel på kroppsfett hver kalori er "på lager", og hvis det ikke brenner, så veldig snart kan du få vekt mye mer enn før treningen. Vanligvis dette skjer ved opphør av bodybuilding.

Før deltakelse i konkurransen er svært ofte nødvendig for raskt ned i vekt, men det er absolutt et slag mot kroppen - metabolismen, endokrine systemet svikter, og hjertet av slike ytelser ikke bringer belastninger.

 

Kroppsvekt elimineres ikke bare ved å brenne fett, men også utskillelsen av kroppsvæsker, som er involvert i alle vitale prosesser. Samtidig er ekskludert fra kosten til salt, som har egenskapen til å holde på vann i kroppen, og derfor er det nummer en fiende. Vannmangel truer dehydrering, demineralisering, svakhet, kramper og besvimelse. Motta spesial, farmakologiske diuretika som fremmer utskillelse av væske, forårsaket brudd på elektrolytt metabolisme og truende alvorlig sykdom - og med død.


Og det er ikke alt. Byggingen av et slikt organ, som vi pleide å se på kroppsbyggere som arbeider med dette i lang tid og seriøst, er ikke mulig uten å ta spesielle medisiner - anabole steroider, proteiner, steroider. Den første fører til sykdommer i nyrer, lever og bukspyttkjertel, den andre - til nyre nefritt, og andre bryter blodtilførselen, oksygen metabolisme, hjerte og andre organer, som til slutt fører til døden.

Selvfølgelig, den enkleste måten å bruke kjemiske tilsetningsstoffer som fremskynder muskelvekst, bare hvis spillet er verdt lyset.

 

I tillegg til alt dette, det er "implisitte" effekter av bodybuilding trening, som ikke er veldig vanlig å si, men likevel, det er problemer.

Først og fremst gjelder dette problemer med hjertet. Som regel gjør trening av hjertemuskelen ikke skje, fordi dette krever aerob trening, men det fører til en reduksjon i muskelvolum.

Flott kropp og overbelastning er ikke klar - ikke deres utholdenhet hest. De arbeider bare enkelte muskelgrupper, lungene er ikke utviklet, hjertet, også. Derfor er avhengige utnytter, sier i friidrett, er det ikke nødvendig.

Ubalansert kosthold, salt-fri diett, tung last og bivirkninger av doping skaper fordøyelsesproblemer og føre til sykdommer i mage-tarmkanalen.

Forsterket opplæring kan skade leddene - de bare slettet.


Oppsummering

Trøstende konklusjoner ikke får - fakta er sta ting. Av risikoen for kroppen er det høyere enn kostnaden av målet. Kroppsbygging Sport vil ikke gjøre en sterk, hardfør, og vil bare undergrave helse. Når ingenting vondt - du ikke tenke på det, men da kan det være for sent.

Det er ingen uenighet, i hvilken som helst idrett, det er stress, traumer og "profesjonelle sår." Men forskjellen er at for en konkurranse utøveren kommer den mest forberedt, på toppen av funksjonen, og bodybuilder - med en haug av muskler, men dårlig helse.

I tillegg gjenstår spørsmålet kontroversielt om skjønnheten i kroppen, spesielt den kvinnelige.


Det er tvilsomt om en slik idrett en slik innsats og utgifter. Hva prioritet er dyrere - for helse eller helsen til sporten på grunn av sporten? Hvor nyttig øvelse i gym uten doping topp i kroppsvekt og naturlige "kuber" av muskler.

Gå til gym, gå i kroppen, men innenfor rimelighetens grenser.