Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Pumping/

Pumping

Pumping

Som det vanligvis ut som vi gjør repeterende bevegelser, å kopiere et verk av pumpen, for derved å fylle muskel av en stor mengde av blod. På slutten av øvelsen (4 - 5 repetisjoner til brudd), vi dramatisk akselerere tempoet i gjennomføringen av bevegelse. Som et resultat, muskel "revet" fra en overflod av blod er rett og slett ikke tid til å pumpe den. Dette er den virkelige pampas!


Pumping (med inglisha "pumping" - er å pumpe) - følelsen av blodtilførselen til musklene, etterfulgt av sin "svulmende" og "segl".

Arter

1. Produktiv

Det kan kalles Pumping som vi stimulerer muskelvekst. That - det er trener de langsomme muskelfibre (IIM), strekke konseptet, eller bare trene i mange povtorno1.

2. Cosmetic

Navnet taler for seg selv. Dette pampas, som er designet for å øke muskel før bildet ble tatt eller ytelse.

Hva er fordelene?

1) Stretching fascia

Det første du må forstå er at muskelen fascia og hvorfor det er så viktig å strekke.

Fascia - en "cover" av bindevev som dekker våre muskler og organer. Denne "konvolutten" hjelper kroppen til å gjennomføre en rekke shake og vibrasjon.


Praksis igjen muskel fascia strukket henne, men etter en treningsøkt, på grunn av dens egenskaper, "Case" gjenvinner sin opprinnelige form, krymper muskler tilbake og gir den opprinnelige utseende. Men det er gode nyheter. Hvis du regelmessig strekke konseptet, det "glemmer" sin tidligere form og får en ny, vokser i størrelse

2) Kosmetisk krovenapolnenie

Hvis du må utføre på arrangementet, eller å spille i en fotoseanse, pampas muskler - dette er den perfekte assistent! Forresten, har forskere vist at denne teknikken øker muskelstørrelse med 10-20%, men dessverre er denne prosessen reversibel, og musklene skaffe opprinnelige utseende etter en stund.


3) De beste transportere næringsstoffer

Det er regnet som følger: bedre blodstrøm - en bedre næringstransport. Men dette spørsmålet er moot. Hvor mye raskere vil passere transport av ulike hjelpemidler? I en time? På de to? Selv om det er slik, så hva forskjell vil det skje for et par timer tidligere eller senere Hva skal assimilert av kroppen, og slik vil det bli kjøpt opp - tid spiller den viktigste rollen.

4) frigjøring av forskjellige hormoner

Science forteller oss at næringsstoffene henfallsproduktene (melk og andre slagger) som er dannet under og etter trening, er i stand til å øke utskillelsen av testosteron og veksthormon. Dette er bevist ved en rekke eksperimenter.


5) Tvunget tørking

Er raskere og bedre, men bare hvis du er på "vitaminer" (du må være klar over viktigheten av denne komponenten, selv om en del av muskelen vil måtte betale i alle fall, uansett oppdrett.

Hva er skaden?

1) Hvis du er "midt", deretter Pumping - dette er ikke de beste stil garantert til å brenne fett. I haugen med en lav mengde karbohydrater og for lite kalori, høy re-trening "å brenne" alle musklene du har ringt. Det er bedre å holde seg til standard, baseline arbeid i denne saken.

2) Mer enn skade, ser jeg ikke