Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Valget av sko for bodybuilding/

Valget av sko for bodybuilding

Valget av sko for bodybuilding

Den beste måten å ikke bli fanget i valg av sko for bodybuilding, er det litt tidlig å spørre temaet. Vi tilbyr deg de grunnleggende fakta som du bør vite når du velger sko.

Selv om du er en personlig trener, bør du tenke nøye før du velger. Til dags dato er det et meget stort utvalg av sko. Husk alltid at billigere sko, jo mer vil det påvirke føtter, ankler, legger, lår, knær, og selv skade henne tilbake! Du definitivt får hva du betaler for - og bruke litt mer penger er nødvendig, slik at i fremtiden for å få et godt resultat. Avhengig av hvilken type handling med valg kan variere. Selv atletisk karriere kan avhenge i stor grad på et par joggesko.

Det er mange slags typer sko, men for enkelhet, la oss snakke om de første joggesko. Dette er en sko som er opprettet på bakgrunn av mange teknologiske utviklingen, fordi vite mer om dem, kan du få et overblikk over hele skoen.

Ikke bruk joggesko aerobic. Joggesko er for høyt over bakken, og du kan selv forrykke ankelen. Jo høyere base, jo mer sannsynlig at du vil slå opp beinet hans. Joggesko for andre idretter utformet med lave såler, fordi mer stabil i sidebevegelser. Du må velge riktig sko for enhver form for aktivitet, kan ett par ikke være egnet for alle.

Det er 3 typer joggesko:

Støtdempende: gir maksimal demping, men støtten er ikke veldig bra.

Stabiliserende: såle med et meget slitesterkt materiale, for menn som veier mer enn 90 kilo og kvinner over 70.

Kontroll trafikk: svært solide sko, vanligvis når en person med et bredt fots eller flate føtter.

Grunnleggende terminologi

Sole:

Jo mer veie deg mer flat bør være alene. Tegning på slitebanen er direkte avhengig av overflaten der du skal kjøre.

Top:

Dette er den del av skoen som dekker foten. Hun trenger å puste og vedlikeholde godt. Sneakers bør være på en finger mer fra foten størrelse. Når du kjører, må foten et sted å gli i kontakt med bakken.

Heel:

Det er et vanskelig kopp, innebygd i sko, for å hindre enhver sideveis bevegelse av hælen. Billige sko har ingen hæler. Når måler kjøpstidspunktet, bør du prøve - hvis det er en hæl, kan du enkelt identifisere lett, og går fra side til side.

Test

Dette er en enkel test for å plukke opp en god sko. Ta av deg skoene, ta på hele overflaten av foten fett krem, sette et blankt ark og sette en våt fot på papir, blyant spore våt flekk på benet uten flekker på fingrene. Etter å bringe dette papiret til butikken og ta kontakt med en kvalifisert selger, kan du plukke opp skoene dine, enten det er absorberende eller stabiliserende.

Velg riktig sko

Det riktige valget avhenger av mange faktorer: alder, type aktivitet, overflaten som du skal gjøre øvelsene, sko størrelse, vekt, tidligere erfaring fotproblemer, treningsforhold (varme, fuktighet, etc.).

For noen som har en lav vekt, vil valget være veldig enkelt, fordi det er mange slike sko. For de som har hvert kilogram kroppsvekt tilsvarer 2,5 cm i høyde, egnet sko, selv med salget. Men det er mange mennesker som ikke oppfyller dette kriteriet. Og for de som veier mer enn 100 kg, er dette alternativet mer komplisert.