Ring Oss: +47 22 04 55 15
Norditropin Simplexx

Norditropin Simplexx

Norditropin Simplexx

Varenummer: 198
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 30 I. U. (pris per 1 IU)
Stoff: veksthormon
  • 60,00€

Produktbeskrivelse for Norge


Norditropin SimpleXx er et stoff veksthormon. I medisinen er det aktive stoffet somatropin. Dette hormonet er viktig for vekst og utvikling av muskel-skjelettsystemet av mannen. Dessuten støtter det helse stoffskiftet, slik at kroppen for å utvikle seg. Norditropin kan brukes i Norge i terapi hos barn og voksne, når en innstilt forsinkelse på vekst og svikt av sin egen hormon. Dessuten, når behandlingen av voksne pasienter, massen av sine ben kan i utgangspunktet gå ned, men etter hvert hun kommer seg og øker. Bruken av dette stoffet fører til en endring i forholdet mellom fett og muskelvev i den menneskelige legeme kroppsfett reduseres og muskelmassen øker.

Slipp Norditropin SimpleXx i form av injeksjonsvæske, oppløsning. Det administreres subkutant, varierende mellomrom skudd for å unngå lipodystrofi (patologi fettvev). Injeksjonene gjøre om natten. Manual of narkotika Norditropin inneholder korte beskrivelser av de vanlige bruksmønstre for ulike pasientgrupper. På grunn av at settet av legemidler inneholder en spesiell sprøyte - penn-dispenser - abstrakt inneholder en detaljert beskrivelse av preparatet fra injeksjoner. Selvfølgelig kan dette utsagnet hjelpe pasienten eller hans slektninger i rett injeksjon, men ikke minst, for å få en fullstendig forklaring fra lege eller sykepleier før behandlingen starter.

Hvordan fungerer


Norditropin har en sterk anabolsk virkning og bidra til økt proteinsyntese resultere i muskel hypertrofi (økning i størrelse av muskelceller) og hyperplasi av musklene (øke deres antall). Så populær i Norge sportmenov. Sistnevnte er ganske interessant, fordi steroider ikke gir. Kanskje dette er grunnen til at Norditropin kalt den sterkeste anabole hormonet. For det andre har Norditropin en sterk påvirkning på fettforbrenningen. Det viser hardt fett til energi, som fører til intense hans forsvinning, noe som gjør det mulig for utøveren å forbruke flere kalorier. For det tredje, hva er ofte oversett, styrker Norditropin bindevev, sener, bein og brusk, som trolig er en av de viktigste årsakene til den utrolige styrke gevinst, som forekommer i enkelte idrettsutøvere. Noen utøvere kroppsbygging og styrkeløft si at Norditropin beskytter på grunn av denne kvalitet av utøvere fra skade, hvis ved en samtidig inntak av steroider, blir de raskt voksende styrke.

Generelt trenger barn tolerere behandlingsdata stoffet. Unge pasienter har ofte klager over hodepine, smerter og smerter i bein og muskler. Også forekomme hevelse og utslett. Voksne pasienter behandling Norditropin fører ofte uønskede effekter. For eksempel, hodepine, carpal tunnelsyndrom, intrakraniell hypertensjon, noe som begrenser amplituden for bevegelsen av ledd og muskler, hevelse og så videre.

Akutt overdose Norditropin fører til en dramatisk svingninger i blodsukkeret. Først reduserer det og deretter øker, overstiger normen. I kronisk overdose driften av hormonsystemet til pasienten. Dette kan ikke bare føre til overskytende vekst, men også til svikt i arbeidet til andre kjertler som produserer hormoner (f.eks skjoldbruskkjertelen). Etter seponering av legemidlet, er symptomatisk behandling foreskrevet.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra