Ring Oss: +47 22 04 55 15
Turanabol Tablets

Turanabol Tablets

Turanabol Tablets

Merke:BRITISH DRAGON
Varenummer:24
Tilgjengelighet:På lager
Pakke: 10 mg/tab. (200-tabletter.)
Stoff: klordehydrometyltestosteron
  • 80,00€

Turanabol til salgs i Norge:

Turanabol er et steroid basert på det aktive stoffet klordehydrometyltestosteron, som har egenskaper som ligner på methandienon, men med mye mindre væskeretensjon i kroppen. Turinabol øker den fysiske ytelsen til idrettsutøvere, noe som gjør dem mer motstandsdyktige og sterke selv under grusomme treningsøkter

 

Effekter Av Turinabol:

Når Du tar Turinabol, blir muskelmassen mer tett og merkbar. Til tross for stoffets høye effekt, har alle egenskaper en gradvis effekt på syklusen, men kvaliteten Og sluttresultatet Av Turinabol syklusen vil tillate oss å vurdere sin sanne verdi.

 

Legemidlet bidrar til en merkbar økning i muskelmasse, gjør idrettsutøvere sterkere og mer elastiske, har fettforbrenningsegenskaper og forbedrer appetitten. Dette verktøyet tillater idrettsutøvere ikke bare å øke volumet og kvaliteten på muskelmassen, men øker også deres fysiske evner betydelig. Turinabol gir ikke et betydelig sett med muskler, så det anbefales å bruke det utelukkende for nybegynnere i enkelt sykluser, og profesjonelle idrettsutøvere bør kombinere dette stoffet med andre steroidmedisiner.

 

Tar Turinabol Piller:

Turinabol er et veldig effektivt middel med gode effekter, men for riktig bruk er det nødvendig å konsultere en spesialist som vil hjelpe deg med å velge den optimale individuelle dosen og varigheten av bruken av dette legemidlet. Det brukes ofte i en dose på 20-80 mg per dag, for nybegynnere, bør de starte med en lav dose på 20 mg og gradvis øke den. Turinabol syklusen varer vanligvis 4-6 uker.

Turinabol brukes oftest i kombinasjon med testosteron propionat, denne kombinasjonen gir et lite, men høyverdig sett med muskler. Når Turinabol kombineres med trenbolone og testosteron enanthate, kan du få en betydelig økning i muskelmasse. Før hver syklus er det nødvendig å sjekke tilstanden til helse og kropp.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra