Ring Oss: +47 22 04 55 15
Trenbolone Enanthate March

Trenbolone Enanthate March

Trenbolone Enanthate March

Merke: MARCH PHARMACEUTICALS
Varenummer: 141
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 200 mg/ml (10 ml)
Stoff: trenbolone enanthate
  • 80,00€

Trenbolone enanthate tilgjengelig for salg i Norge:

Trenbolone Enanthate er et steroid som tidligere ble mye brukt i veterinærmedisin for å øke vekten av storfe betydelig. Faktisk, når det administreres i kort tid, kan dyr oppleve en økning i massen av rent kjøtt av høy kvalitet med 50-80 kg. Senere skapte forskere flere former for stoffet ved forestring, som i visse doser kunne gi betydelige resultater i menneskelig fysisk utvikling uten å forårsake mye skade på kroppen. Dermed ble den kraftigste anabole steroiden oppnådd, som på grunn av sine unike egenskaper har blitt populær i mange idretter, spesielt i kroppsbygging.

 

Effekter Av Trenbolone Enanthate:

Hele systematikken med å bygge rene muskler er at trenbolone perfekt stabiliserer androgenreseptorer, bedre enn noen annen androgen steroid. Således, i tillegg til å maksimere økningen i muskelmasse, har en høy androgenindeks i kroppen en direkte effekt på reduksjon av fettvev. Parabolan påvirker betydelig nitrogenretensjon i muskler. Husk at nitrogen er en avgjørende faktor og årsaken til høy anabolisme.

 

Ta stoffet i den aktive fasen, glukokortikoidreseptorer slå på, og dermed blokkere hormon-ødeleggende kortisol, og dermed få vekt raskere og selv med maksimal diett og musklene vil være innenfor ønsket merke.

 

Trenbolon enanthate øker følsomheten for IGF - 1 (insulinlignende vekstfaktor). Disse prosessene øker proteinsyntesen ti ganger, noe som fremhever steroidets fenomenale evne til å bygge muskelmasse.

 

Tar Trenbolone Enanthate Injeksjoner:

Trenbolone er et stoff med en langsom, sterk, men langvarig effekt, som i 80% av tilfellene brukes i sykluser for å få muskelmasse. Den største effekten observeres i kombinasjon med andre anabole androgene steroider (AAS), som har samme eller lignende effekt. Den beste kombinasjonen er testosteron enanthate, testosteron er en uunnværlig del av enhver syklus, og i tilfelle trenbolone er det obligatorisk! Trenbolone sterkt undertrykker utskillelsen av naturlige hormoner, og på slutten av syklusen, bør din naturlige testosteron være innenfor det normale området for å fullføre steroid syklus, slik at du vil beholde den oppkjøpte muskelmasse, seksuell helse og forberede kroppen for neste syklus av steroider etter ferdigstillelse av post-syklus terapi.

 

Trenbolone enanthate syklusen består vanligvis av flere stoffer, i tillegg til testosteron, kan det være methandrostenolone eller Turinabol. Injiseringer gis hver 3-4 dager, det er svært viktig å observere dette regelmessige intervallet mellom injeksjoner, ikke injiser for ofte, resultatene vil ikke øke, men ved høye doser kan uønskede effekter oppstå, for eksempel akne, hårtap på hodet eller overdreven hårvekst på bryst, ansikt, armer og ben. Syklusen varer vanligvis 6-10 uker, hvorpå en pause er laget i minst 2 måneder ved bruk av testosteronstimulerende midler som Tribulus, og gonadotropinpreparater kan også brukes i gjenopprettingsperioden.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra