Ring Oss: +47 22 04 55 15
Trenabol 75

Trenabol 75

Trenabol 75

Merke: BRITISH DRAGON
Varenummer: 174
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 75 mg/ml. (10 ml.)
Stoff: trenbolone acetate
  • 38,00€

For mer informasjon om Norge


Trenbolone Acetat er et hurtigvirkende injiserbare steroider med en stor effekt på protein metabolismen. Trenbolone er en av de beste effektive anabole forbindelser i Norge, fremme proteinsyntesen, samt å skape en positiv nitrogen balanse. Det er en appetitt stimulerende og forbedrer konvertering av proteiner. I laboratorieforsøk har det blitt demonstrert at trenbolone øker protein og fett senker deponering. Det har vist seg å være et utmerket produkt for å fremme og styrke i nærvær av tilstrekkelig protein og kalorier, fremmer kroppens vev byggeprosesser, og kan reversere katabolisme.

For hva er brukt i Norge


Trenbolone Acetat er et hurtigvirkende injiserbare steroider med en markert effekt på protein absorpsjon. Trenbolone er en av de fremragende dagens anabole kombinasjoner, oppmuntre protein metabolisme, også danner en trygg nitrogen balanse. Det er et sult stimulerende samt forbedrer omdannelsen av proteiner. Trenbolone Acetat er en kategori av injiserbare steroider som kan oppmuntre til bedre proteinsyntese i kroppen din. Å ha trenbolone, Trenbolone Acetat er nyttig for kroppsbyggere og spillere som trenger å utvikle mer styrke og øke størrelsen på musklene og kroppen generelt. Som en anabole, denne medisinen også fungerer ved å fremme en bedre metode for liket å lage proteiner samtidig som du iakttar nitrogen. Separatly fra det, Trenbolone Acetat samt fungerer som en appetitt stimulerende, slik at du kan konsumere fint mens du trener. Ikke bekymre deg fordi protein overføres effektivt.
Trenbolone Acetat injiseres for å stimulere masse forhånd lykkes omfattende kirurgisk inngrep i Norge, kronisk infeksjon eller alvorlig opprørt, også i ekstra saker som utfall i utilstrekkelig masse prestasjon eller vedlikehold. Trenbolone Acetat er også administreres for å redusere muskelskader initiert av ledelsen med kortikosteroider samt å redusere skjelettsmerter relatert til osteoporose.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra