Ring Oss: +47 22 04 55 15

Stanazolin 10mg

Stanazolin 10mg

Merke: Lyka Labs
Varenummer: 270
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 10mg/tab (100-fanen)
Stoff: oral stanozolol
  • 59,00€

Stanozolol i Norge er et derivat av dihydrotestosteron, selv om aktiviteten er mye mildere enn dette androgen i naturen. Stanozolol teknisk klassifisert som en anabole steroid, vises til å vise en litt større tendens til muskel vekst enn androgene aktivitet tidlig i studiene. Mens dihydrotestosteron virkelig gir bare androgene bivirkninger når de gis, Stanozolol gir i stedet kvalitet muskel vekst.

Norge mottak syklus


I form av Stanozolol doser, for menn optimal dose i Norge er 40-100mgs per dag, og for kvinner er det rundt 5-15mgs per dag. Jo høyere slutten av doser for kvinner er rundt 20mgs per dag, men det er bare anbefalt for kvinnelige kroppsbyggere og fitness konkurrenter. Dessuten er dosen den samme enten du tar det muntlig eller injisere det, så ikke bekymre deg om å gjøre heller.

Bivirkninger bemerkning i Norge


Vanlige bivirkninger av Stanozolol inkluderer ny eller forverret akne, søvnproblemer, hodepine, endringer i seksuell lyst, kvalme, oppkast, endringer i hudfarge, eller ankelen hevelse. I ungdom og voksne menn, kan bivirkninger av Stanozolol inkluderer hyppige eller vedvarende ereksjoner, og utseendet eller forverring av akne. Hos kvinner, kan bivirkningene av Stanozolol inkluderer heshet, akne, endringer i menstruasjonen, eller mer ansiktshår.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra