Ring Oss: +47 22 04 55 15
Dianabol Hubei

Dianabol Hubei

Dianabol Hubei

Merke:HUBEI
Varenummer:34
Tilgjengelighet:På lager
Pakke: 10 mg/tab. (50-fanen.)
Stoff: methandienone muntlig
  • 21,00€

Dianabol er et anabole steroid. Den brukes av kroppsbyggere og idrettsutøvere over i  i sine bulking sykluser. Det er en muntlig administrert narkotika. Det er også en androgene steroid. Stoffet har vært kjent for å behandle osteoporose og brystkreft. Den aktive ingrediens i medikamentet er Methandienone. Dette virkestoffet har veldig sterk androgene og anabole egenskaper. Massive muskel gevinster er mulig med bruk av stoffet. Brukeren kan få opp til 2 kg muskelmasse i de første 6 ukene av bruk som er utrolig. Over dosering og langvarig bruk av stoffet er ikke i det hele tatt anbefales. Dette kan føre til uheldige effekter som er farlig for helsen. En syklus av steroidet bør gå i 6 uker. Stoffet bør ikke gis for mer enn 8 uker.

Bivirkninger bemerkning i Norge


Dianabol aromatizes i kroppen. Dette er grunnen til at det er en stor risiko for Gynecomastia. Over dosering kan føre til virilisering hos kvinner. Det påvirker den naturlige produksjonen av testosteron. Etter slutten av syklusen, blir det ofte ses at massen begynner å forsvinne raskt etter. Det anbefales derfor at tilstrekkelige tilskudd tas for å holde gevinst ved bruk av stoffet. Stoffet bør aldri brukes uten resept fra en lege eller en lege.
Når stor dose av stoffet er tatt for lengre perioder kan det føre til levertoksisitet. Det er en meget farlig tilstand. Maskuline egenskaper kan ofte sees hos kvinner som bruker stoffet for utsatte perioder. Når muskelmasse er oppnådd ved bruk av Dianabol bør det tas i betraktning at leddbånd og sener ikke vokser så raskt som musklene. Det er derfor det er en større sjanse for skader når du trener, spesielt når vektløfting.
For å nyte riktige og langsiktige fordelene i Norge av muskel gevinst fra bruk av stoffet, er det anbefales at kalori og protein inntaket bør også økes. Dianabol er mye brukt for atletisk formål. Det er en oral, så vel som et injiserbart steroid.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra