Ring Oss: +47 22 04 55 15
Clenbuterol Tablets

Clenbuterol Tablets

Clenbuterol Tablets

Merke: GENESIS
Varenummer: 7
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 20 mcg/tab. (100-fanen.)
Stoff: clenbuterol hydrochloride
  • 20,00€

Beskrivelse i Norge


Clenbuterol er produsert av So Pharma. Den inneholder 50 tabletter av Celenbuterol som ikke kan telle som et steroid, men det er mye brukt av kroppsbyggere samt idrettsutøvere Norge. Infact, er det utviklet for å behandle kroniske pustelidelser som astma. Mens de gjør dette på grunn av de termogene (generere varme) effekten det har, fremmer det å brenne av overflødig fett i kroppen. På dette punktet, blir det et riktig valg for individene innen bodybuilding.

Hvordan fungerer

 
Clenbuterol gjør hastigheten på stoffskiftet økt; Videre hjelper det å utnytte den lagrede fett ved fremgangsmåten ifølge konvertering av carbonhydrates og fett til nyttig energi. Det eier sitt rykte for å øke muskelmasse og oppløse lagret overflødig fett i kroppen.

Bivirkninger 

 
Bivirkningene av Clenbuterol er dose avhengig. De store som inkluderer hodepine, nervøsitet, søvnløshet, overdreven svetting, høyt blodtrykk, økt matlyst og muskelkramper. Muskelkramper er en av de alvorlige bivirkninger av Clenbuterol. Dette er antagelig på grunn av reduksjonen av aminosyren taurin i leveren. Det anbefales til personer som står overfor med muskelkramper etter å ha brukt Clenbuterol; å spise frukt spesielt banan; å ta Taurin tilskudd og å ta kalium tilskudd. Det bør også nevnes at induviduals som har høyt blodtrykk (hypertensjon) bør unngå å bruke sentralstimulerende midler som Clenbuterol.

Den syklus som brukes i Norge

 
Clenbuterol bruk kulminere i umiddelbar nedregulering av beta 2 reseptor takket være sin kraftige stimulerende effekt. Det er derfor det er meningsløst å bruke Clenbuterol for en lang varighet uten pause. Ifølge de fleste kroppsbyggere, to dager på og to dager fri doseringsplan gir anstendig tilstrekkelig potensial for reseptor oppregulering.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra