Ring Oss: +47 22 04 55 15
Bonavar

Bonavar

Bonavar

Merke: BODY RESEARCH
Varenummer: 67
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 2,5 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff: oxandrolone
  • 99,00€

I motsetning til de fleste orale steroider, som er klasse II steroider gir mesteparten av sin anabole effekten av andre enn androgen reseptor (AR) midler, virker det som Oxandrolone sannsynligvis har god binding til AR, og er derfor en klasse I steroid Norge, samtidig som de har litt annen effekt. I seg selv er det anses for å være en svak anabole.

Dette er delvis på grunn av den åpenbare mangelen av ikke-AR-mediert aktivitet. Dette kan korrigeres naturligvis ved stabling med en klasse II-steroid som Dianabol, Anadrol ?, 4-AD, eller nor-4-AD: de to sistnevnte steroider krever høye blodnivåer som ikke er oppnådd ved oral anvendelse av pulverne.

Dosering i Norge idrettsutøvere

Den andre delen av grunnen til dette er at kroppsbyggere gjør uheldige og urimelige sammenligninger når bedømme anabole steroider. Hvis si 8 tabletter per dag betyr lite, da stoffet er uttalt ubrukelig eller svak av brukeren. Men det er bare 20 mg / dag eller 140 mg / uke. Har 140 mg / uke testosteron gir mye resultater? Antall få anabole steroider gi dramatiske resultater på det dose. Pr milligram styrken er rimelig, men hver enkelt tablett er svak fordi doseringen er liten.

På grunn av den høye prisen, har svært få kroppsbyggere tatt store doser av Oxandrolone. Det er en enkel sak i medisinsk litteratur (Forbes et al.) Der det er rapportert at en konkurrerende utøver selv administrert 150 mg Oxandrolone per dag med bemerkelsesverdige gevinster. Dette er av usikker troverdighet fordi mindre urinanalyse ble utført for å kontrollere at ingen andre steroider ble tatt, er det ingen måte å være sikker på at utøveren faktisk ikke ta mer narkotika enn han rapportert. I alle fall i løpende priser, bare ganske velstående hadde råd til en slik dose. Jeg personlig har prøvd 150 mg / dag og vurdert det noe effektivt, men ikke dramatisk så, og ikke en foretrukket diett.

Oxandrolone ikke aromatize eller konvertere til DHT, og har en lengre halveringstid enn Dianabol - 8 timer vs 4 timer. Dermed en moderat dose tas om morgenen er i stor grad ut av systemet om natten, men Norge likevel leverer rimelige nivåer av androgen i løpet av dagen og tidlig kveld.

Oxandrolone deler de levertoksisitet problemene er felles for 17-alkylerte steroider. På et tidspunkt ble det antatt at det ikke gjorde det, men både klinisk og praktisk erfaring med Oxandrin har vist at ved doser på 40 mg / dag og høyere, er levertoksisitet faktisk et problem med langvarig bruk.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra