Ring Oss: +47 22 04 55 15
Anavar Hubei

Anavar Hubei

Anavar Hubei

Merke: HUBEI
Varenummer: 68
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 10 mg/tab. (50-fanen.)
Stoff: oxandrolone
  • 49,00€

Hvorfor ta Anavar i Norge

Kroppsbyggere og makt løftere Norge, spesielt, som Oxandrolone av tre grunner. Først fører Oxandrolone en sterk styrke gevinst ved å stimulere phosphocreatine syntese i muskel celle uten innskudds væske (vann) i ledd og muskler. Power løftere og vektløfting som ikke ønsker å ende opp i en høyere vektklasse dra nytte av dette siden det tillater dem å bli sterkere uten å få kroppsvekt på samme tid. Kombinasjonen av Oxandrolone og 20-30 mg Halotestin daglig har vist seg å være svært effektiv fordi musklene ser også hardere. Tilsvarende gode resultater kan oppnås ved en samtidig inntak av Oxandrolone og 120-140 mcg Clenbuterol per dag. Selv Oxandrolone seg selv ikke føre til en merkbar muskel vekst det kan klart forbedre muskel-utvikling effekten av mange steroider. Deca Durabolin, Dianabol, og de ulike testosteron forbindelser, særlig kombinere godt med Oxandrolone å oppnå en "mass buildup" fordi styrken gevinst som skyldes inntak av disse høyt vev-utvikling og væske-beholder stoffer gir en ekstra muskel masse. En bunke 200 mg Deca Durabolin / uke, 500 mg Testosteron Enanthate (f.eks Testoviron Depot 250) / uke og 25 mg Oxandrolon / dag fører til en god gevinst i styrke og masse i de fleste idrettsutøvere. Deca Durabolin har en distinkt Anabole effekt og stimulerer syntesen av protein; Oxandrolone forbedrer styrken av en høyere phosphocreatine syntese og Testosteron Enanthate øker aggressiviteten for trening og akselererer gjenfødelse.

Den andre grunnen til at Oxandrolone er så populært er at denne forbindelsen ikke aromatize i noen dosering. Som allerede nevnt er en viss del av testosteron til stede i kroppen omdannes til østrogen. Dette aromatization prosessen, avhengig av disposisjon, kan variere betraktelig fra en utøver til en annen. 
Oxandrolone er en av de få steroider, som ikke kan aromatize til østrogen. Denne karakteristikken har ulike fordeler for utøveren. Med Oxandrolone muskelen systemet ikke får den typiske vassen utseende som med mange steroider, noe som gjør det veldig interessant under forberedelsen til en konkurranse. I denne fasen er det spesielt viktig å holde østrogennivået så lavt som mulig, siden østrogen programmer legemet for å lagre vann, selv om kosten er kalori-redusert. I kombinasjon med en diett, bidrar Oxandrolone å gjøre musklene hardt og dratt. Selv Oxandrolone seg selv ikke bryter ned fett, spiller det en indirekte rolle i denne prosessen fordi stoffet ofte undertrykker idrettsutøver appetitt. Oxandrolone kan også føre til at noen oppblåsthet, som i flere idrettsutøvere, resulterer i kvalme og oppkast når tablettene blir tatt med måltider. Pakken setter på den italienske Oxandrolone notater dens effekt på aktiviteten av mage-tarmkanalen. Noen idrettsutøvere dermed rapporterer fortsatt diaré. Selv om disse symptomene ikke er veldig hyggelig at de fortsatt hjelpe utøveren bryte ned fett og bli hardere. De som arbeider ut for en konkurranse eller er interessert i å få kvalitet muskler bør kombinere Oxandrolone med steroider som Winstrol, Parabolan, Masteron, Primobolan, og Testosteron propionate. En stabel med 50 mg Winstrol annenhver dag, 50 mg Testosteron propionate annenhver dag, og 25 mg Oxandrolone hver dag har vist seg effektive. En annen fordel med Oxandrolone ikke-aromatization er at idrettsutøvere som lider av høyt blodtrykk eller utvikle gynecomastia av brisselen kjertlene når du tar sterkere androgene steroider vil ikke ha disse bivirkningene med denne forbindelsen. De. Oxandrolone / Deca Durabolin stack er et kjærkomment alternativ for denne gruppen av utøvere Norge eller for utøvere som viser tegn på dårlig helse under messen buildup med testosteron, Dianabol eller Anadrol 50. Idrettsutøvere over førti skal hovedsakelig bruke Oxandrolone.

Den tredje grunnen som taler vel for et inntak av Oxandrolone er at selv i en meget høy dosering denne forbindelsen ikke påvirker kroppens egen testosteron produksjon. For å gjøre dette klart: Oxandrolone ikke undertrykker ikke kroppens eget hormon produksjon. Årsaken er at den ikke har en negativ feedback mekanisme på hypothalamohypophysial testicular aksen, noe som betyr at under inntak av Oxandrolone, i motsetning til under inntaket av de anabole steroider, testiklene signalet hypothalamus ikke å redusere eller å stanse utgivelsen av GnRH (gonadotropinfrigjørende hormon) og LHRH luteiniserende hormon-frigjørende hormon). Denne spesielle med Oxandrolone kan forklares med det faktum at stoffet ikke omdannes til østrogen Oxandrolone (Anavar), da gitt til normale menn i høye doser reduserer ikke seminal volum eller teller, heller ikke kan det bli omvendt (aromatized) inn østrogen.
Oxandrolon kombinerer svært godt med Andriol, siden Andriol ikke aromatize i en dosering på opptil 240 mg daglig og har bare liten betydning for hormonproduksjon. Det daglige inntak av 280 mg Andriol og 25 mg oxandrolon

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra