Ring Oss: +47 22 04 55 15
Methandienone Tablets

Methandienone Tablets

Methandienone Tablets

Merke: GENESIS
Varenummer: 35
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 10 mg/tab. (100-tabletter.)
Stoff: methandienone muntlig
  • 24,00€

Methandienone Tabletter til salgs i Norge:

Methandienone tabletter er en av de mest populære steroider i dag. Legemidlet er preget av en anabole effekt på kroppen, samt ubetydelige androgene egenskaper (halvparten av testosteron). Legemidlet er tilgjengelig i tabletter som veier 10 mg. For tiden er mange farmasøytiske selskaper engasjert i produksjonen av dette legemidlet. Den aktive ingrediensen I dette legemidlet Er Methandienon

 

Legemidlet basert på det aktive stoffet methandrostenolon (methandienon) ble produsert i midten av forrige århundre (tidlig på 60-tallet). Farmasøytisk selskap Ciba ble den første produsenten av methandienon for medisinsk industri. Det nye stoffet forbedret kroppens regenerative evner, bidro til å helbrede brannsår og økte tonen hos kvinner. Litt senere fant stoffet sin anvendelse i idrettsfeltet innenfor rammen av motorsport.

Effekter Av Methandienone:

Hovedbruken av dette stoffet er for hjelp til å bygge muskelkvalitet.

  • Bidrar til å bygge muskelmasse betydelig. Individuelle kombinasjoner lar deg få opptil 10 kg muskelvekt
  • Gjør det mulig å redusere kroppsfett
  • Fremmer styrking av skjelettsystemet
  • Øker indikatorer på styrke når man får masse
  • Øker appetitten, samt behovet for ernæring

 

Tar Methandienone Piller:

Doseringen av methandienon i tabletter ligner injeksjonssyklusen. Den tillatte dosen per dag bør ikke overstige 30 mg. Det anbefales å ta stoffet før måltider. For å forbedre effekten, samt å unngå bivirkninger, anbefales det å dele den daglige dosen av legemidlet i halv og ta det om morgenen og kvelden.

 

Det mest hensiktsmessige alternativet er å gradvis øke doseringen av legemidlet fra et minimumsnivå til 30 mg per dag. Varigheten av syklusen varierer fra 5 til 8 uker, avhengig av målene.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra