Ring Oss: +47 22 04 55 15
Ripped

Ripped

Ripped

Merke: MALAY TIGER
Varenummer: 225
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 250 mg/ml (10 ml)
Stoff: testosteron propionate, drostanolone propionate, trenbolone acetate
  • 192,00€

Testosteron propionate er en av de mange varianter av forestret testosteron som dagens marked tilbyr i Norge . Det er en injeksjon stoff med en lavere takt av utgivelsen enn testosteron selv uten testosteron ester, men med en raskere utgave enn andre kommersielt tilgjengelige testosteron estere. Testosteron selv er ansett for å være den mest naturlige og trygg anabole steroider. Det er den mest allsidige og fleksible med hensyn til tiltenkt bruk i kurer utformet for definisjon samt bulking periode. Anvendelse av testosteron er forbundet med dramatiske og nesten faste intervaller med hensyn til muskelen, muskelmasse og størrelse, styrke, aggresjon, utholdenhet og evnen til å håndtere intensiv trening. Dette hormonet er viktig for beintetthet, volum og muskelstyrke, seksuell lyst, kroppsfett distribusjon, produksjon av røde blodceller og sperm produksjon.

Effekten av legemidlet


Drostanolone propionate har mild androgen og anabole effekter, men praksisen har vist det er en mye sterkere androgen i forhold til sine papirverdier. Det binder seg til androgen reseptorer 3 til 5 ganger mer potent enn testosteron. Økt muskel hardhet og bedre tetthet kan observeres under bruk, men vekten og makt gevinster er bare moderat. Som andre anabole androgene steroider, drostanolone øker også proteinsyntesen. Det trenger ikke konvertere til østrogen, derfor det ikke aromatizes, så dannelsen av gynecomastia og væskeansamlinger er ukjente begreper med dette preparatet. Det er meget mild for leveren og generelt bivirkningene er milde. Det bringer ofte skuffelse for de som fortsatt har ganske høye nivåer av fett i kroppen. Dens effekter pleier å manifestere nettopp i de med lave nivåer av fett. Dette anabole androgene steroider er også tilskrevet med svak vanndrivende og fettforbrenning. Reduserer aldosteronnivå, for derved å redusere vann-nivået i legemet, noe som er grunnen til at det er tilskrevet med en svak diuretisk virkning. Selvfølgelig, som alle andre derivat av dihydrotestosteron, senker drostanolone nivået av SHBG (binding globulin i kjønnshormoner i blodet) i kroppen, og dermed øke bruken av fritt testosteron i blodet, noe som igjen øker den anabole effekten av kur.

Bivirkninger bemerkning i Norge


Trenbolone acetate er bokstavelig talt den mektigste anabole steroid konvensjonelt og kommersielt tilgjengelig. Trenbolone er et anabole steroid, som må strengt respekteres. Det er et stoff som er forbundet med bivirkninger og risiko som vi finner i andre anabole steroider. Uansvarlig og feil bruk har potensial til å forårsake alvorlige helseproblemer. Trenbolone er egentlig et derivat av nandrolon med noen veldig store forskjeller i sine kjemiske egenskaper og styrke. Trenbolone og dens foreldre hormon nandrolon tilhører kategorien av anabole steroider kjent som 19-nor-forbindelse, eller 19-NORS (forkortelse for 19-nortestosterone) .Som de 19-nor anabole steroider kalles steroider som mangler 19 karbon i sin struktur, i alle andre anabole steroider, inkludert testosteron, ikke mangler dette karbon. Dette vil vesentlig endre egenskapene til et anabole steroid. Denne mangelen på karbon 19 er det som gjør den 19-nor forbindelsen svært motstandsdyktig mot enzymet aromatase. Slike modifikasjoner er også ansvarlig for den store styrke av androgen (binding til androgen reseptoren), og dens evne til å forbli sterkt motstandsdyktig overfor metabolsk nedbrytning i kroppen. De som bruker det rapporterer at dens virkninger på styrke utvikling er helt sammenlignbare med slike midler som oxymetholone, methandienone, testosteron, eller enda kraftigere. Det særegne ved trenbolone acetate er også at det øker metabolismen av fett, mens selv i bulking forberedelse er det mulig med sin "hjelp" til å bygge store, sterke og harde muskler samtidig.
Kollektivt, denne kombinasjonen MIX av tre produkter med rask estere representerer og ideell kombinasjon rettet mot raske gevinster av rent, hardt og vaskulær muskelmasse og rask økning i styrke. Du vil merke effekten allerede i den første uken i bruk.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra