Ring Oss: +47 22 04 55 15
Decanol 200

Decanol 200

Decanol 200

Merke: MALAY TIGER
Varenummer: 213
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 200 mg/ml (10 ml)
Stoff: nandrolon decanoate
  • 96,00€

En anabole androgene steroider som har fått stor aksept blant profesjonelle kroppsbyggere og idrettsutøvere Norge, er Nandrolon Decanoate utvilsomt den nest mest kjente injiserbare steroider etter Testosteron. Dette anabole sammensatte er rangert som en av de beste narkotika for å opprettholde muskelmasse og stimulere appetitten.

Nandrolone Decanoate Den syklus som brukes i Norge


Doseringen for mennesker, er vanligvis i området fra 200-600 mg. Hvis ønsker å være konkret, er det antatt at Nandrolone Decanoate vil vise sin optimal effekt (best gevinst / bivirkning ratio) på rundt 2mg per pund av kroppsvekt / ukentlig. Nandrolone Decanoate er også et populært steroid blant kvinnelige kroppsbyggere. De tar en mye lavere dosering i gjennomsnitt enn menn selvfølgelig, vanligvis rundt 50mg ukentlig.

Nandrolon decanoate bivirkninger


Misbruk av Nandrolone Decanoate i Norge kan føre til helsemessige komplikasjoner som hjerteinfarkt, ødemer, prostataforstørrelse, menstruasjonsproblemer, eller gynecomastia. Dette potent steroid er ikke anbefalt for barn og gravide / ammende kvinner eller de allergiske mot ingredienser av Nandrolone Decanoate. Nandrolone Decanoate er heller ikke anbefalt til personer som administreres med antikoagulantia eller legemidler som brukes for å hindre blodpropp eller for behandling av diabetes, og medisiner som Erytropoietin å behandle anemi.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra