Ring Oss: +47 22 04 55 15
D - Dubol 100

D - Dubol 100

D - Dubol 100

Merke: MALAY TIGER
Varenummer: 214
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 100 mg/ml (10 ml)
Stoff: nandrolon phenylpropionate
  • 96,00€

Beskrivelse for Norge


Nandrolone Phenylpropionate er et anabole steroid, ligner på virkningsmekanismen til nandrolon decanoate og nandrolon undecanoate. Nandrolone Phenylpropionate brukes av idrettsutøvere med omfanget av å få muskelmasse og styrke. Det fungerer bra hvis pasienten følger også en diett høy i proteiner og kalorier.

Nandrolone Phenylpropionate Den syklus som brukes i Norge


Det anbefales å injisere stoffet hver to-tre dager. Det blir raskt inn i blodet hvor forblir aktiv i en periode på to, tre dager. Vanligvis er foreskrevet dose Nandrolone Phenylpropionate 50-100 mg / injeksjon. Imidlertid er det viktig å oppsøke lege først og få resept av dosen stort sett passer til din medisinske tilstand, toleranse til stoffet og ønskede resultater.

Nandrolon phenylpropionate bivirkninger


Nandrolone Phenylpropionate i Norge er en relativt trygg steroider og ikke presentere et stort spekter av bivirkninger til brukeren. Den vanligste bivirkningen som er fryktet av de fleste steroid brukere er gynekomasti. Nandrolone Phenylpropionate ikke konvertere til østrogen, men gjør på ca 20% frekvensen av testosteron. Østrogen-relaterte bivirkninger kan forebygges ved å ta et anti-østrogen. Nandrolon Phenylpropionate kan forårsake androgene bivirkninger i kroppen. Et høyere antall bivirkninger kan forventes med høyere doser. Androgen relaterte bivirkninger kan inkludere akne, hårvekst og fet hud. Nandrolone Phenylpropionate er ikke giftig for leveren.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra