Ring Oss: +47 22 04 55 15
Boldenone 200

Boldenone 200

Boldenone 200

Merke: MALAY TIGER
Varenummer: 215
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 200 mg/ml (10 ml)
Stoff: boldenone undecylenate
  • 112,00€

Boldenone Undecylenate er firsty brukes til veterinær bruk mest med veddeløpshester; Men det hadde blitt populært blant atletes og bodybuilder på grunn av sin minsket skadevirkninger og dets betydelige tilfredsstillende anabole effekter fremme jevn gevinst i muskelmasse.
 
Mesteparten av kroppsbyggere og atletes i Norge  komme til en enighet om bruk av Boldenone Undecylenate både bulking og kutte sykluser på grunn av sin mangel på vann oppbevaring og dens balanserte anabole effekter.


Boldenone Undecylenate gir også nyre for å frigjøre erytropoietin (EPO), som utløser legemet for å øke mengden og prosentandel av røde blodceller. Flere røde blodceller bety mer oksygen er gjennomført til ulike deler av kroppen. Oksygen er viktig molekyl fordi den brukes for fremstilling av adenosin trifosfat som er hovedenergikilden til celler; dessuten er det avgjørende for å hindre dannelse av melkesyre som forårsaker muskelkramper og smerter.

Bivirkninger i norske idrettsutøvere
 
Boldenone Undecylenate har et rykte for å ha færre negative effekter; Infact, problemene som gynecomastia og en høy grad av vann / salt oppbevaring er ikke vanlig i det hele tatt. Videre kan den brukes til utstrakt syklus sikker måte på grunn av sin mangel på å være hepatoxic. De individene som velger Boldenone Undecylenate, kan møte med acne, body-hårvekst, og virilizing effekter hos kvinner i Norge. Ikke desto mindre har denne effekt er mye mer mildt enn andre steroider.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra