Ring Oss: +47 22 04 55 15
Propionate LA

Propionate LA

Propionate LA

Merke: LA PHARMA
Varenummer: 127
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 100 mg/ml (10 ml)
Stoff: testosteron propionate
  • 48,00€

Produktbeskrivelse for Norge


Testosteron propionate brukes for reduksjon eller fullstendig fravær av testiklene androgen produksjon, aplastisk anemi, kroniske tilstander som krever fysisk fremme anabolisme av protein, for kvinner er det vanskelig å postmenopausal osteoporose, i noen tilfeller, metastatisk cancer i melkekjertlene, benet og lungemetastaser, og lignende.

Fordeler med 


Dette er en testosteron ester av den vesentlig lavere kraft av tid, som for eksempel i Testosterone enanthate og cypionate - å bli gitt bare en til to dager etter operasjonen. Doping syndere si at i forhold til en tid langtidsvirkende testosteron estere det er på en svært hurtig innsettende effekt som vil skje etter to dager med mye sterkere sprengning muskel pumper øke Exercise energi, styrke og økt appetitt til å spise. Dessuten er det ikke medfører en sterkere oppbevaring (væskeansamlinger). Hans innsats vil ha en kvalitet øker, slik at det er mer egnet for barnet, men utelukker ikke bruk i behandlingsvolumet i riktig kombinasjon med andre AS. Vi er med dem vi kan møte i form av produkter fra ulike produsenter med merkenavn Testover P (Vermodje) TestoRapid (Alpha Pharma), testosteron P (Balkan Pharmaceuticals) og lignende.

Bivirkninger


Bivirkninger når merke idrettsutøver Norge du tar testosteron propionate er betydelig lavere og mindre hyppig som i testosterondepotformer. For langvarig bruk eller under påføring av høye doser skjønt risiko for, kviser, hårtap, økt kroppshår, mørkere stemme. Risikoen for å utvikle gynekomasti ( "hunn Cs"), til tross for den lette smaksblanding som er sagt i det minste så vel som dets toksiske effekt på leveren.

Den syklus som brukes i Norge


Selv i dette anabole stoffer, er det flere muligheter for bruk av doping forbrukerne. Den kan kombineres med enten et depot testosteronestere, testosteron enanthate, derfor cypionate, og starten av syklusen. Så det gir umiddelbar eksponering for virkning av depotformer TST. Videre kan den brukes i løpet av syklusen i kombinasjon med andre anabole-androgene steroider (AAS). Midler spesielt er nevnt som oxymetholone, methandienone, stanozolol, oxandrolone, samt injiserbare former, spesielt i utarbeidelsen av konkurransen. Testosteron propionate blir ofte brukt som en bro enhet mellom konkurranse og slutten av perioden med forberedelse der misbrukte narkotika tester lett oppdages gjennom anabole steroider. Når de er gitt den riktige dose, og hvis propionat plantet i god tid før en mulig doping kontroll, vil risikoen for å overskride terskelforholdet av testosteron - epitestosterone var tilsynelatende minimal.
Hvordan ta propionate? Testosteron propionate har en kort halveringstid, derfor brukes med en hastighet på menn i området 50-200 mg hver eller annenhver dag, 50-100 kvinner en gang i uken. Som oftest brukt i 6-8 uker. Legemet holdes i syv uker etter den siste dose.

Beste stedet å kjøpe Testosteron Propionate i Norge injiserbare online er vår eSHOP. Beste pris og høy kvalitet på produktene er vår prioritet. Bare klikk og kjøp.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra