Ring Oss: +47 22 04 55 15
Oxandrolone LA

Oxandrolone LA

Oxandrolone LA

Merke: LA PHARMA
Varenummer: 158
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 5 mg/tab. (50-fanen.)
Stoff: oxandrolone
  • 59,00€

Anavar (Oxandrolone) er designet som en ekstremt mild anabole, en som kunne selv trygt brukes som vekststimulerende hos barn i Norge. Anavar Oxandrolone vil ikke aromatize, og derfor den anabole effekten av forbindelsen kan faktisk fremme lineær vekst. Kvinner som regel tolerere dette stoffet godt ved lave doser.

Anavar er en mild Anabole med lav androgene aktivitet. Dens redusert androgen aktivitet skyldes det faktum at det er et derivat av dihydrotestosteron (DHT). Selv om man skulle tro at dette ville gjøre det til en mer androgene steroider, det faktisk skaper et steroid som er mindre androgene fordi det allerede er "5-alfa redusert". Med andre ord, mangler Anavar kapasitet til å interagere med 5-a-reduktase-enzym og konvertere til en mer potent "dihydro ° form.

Mottak syklus av Anavar Norge kroppsbyggere


Anavar fungerer godt for å fremme styrke og dualitet muskel masse gevinster, selv om det er mild natur gjør det mindre enn ideell for bulking formål. Blant kroppsbyggere er det mest brukte under kutting faser av trening når vannretensjon er en bekymring. Standard dose for mennesker er i størrelsesorden 20-50 mg per dag, et nivå som bør gi merkbare resultater. Det kan videre kombineres med anabolics som Primobolan og Winstrol for å lokke fram en hardere og mer definert utseende uten tilsatt vann oppbevaring. Slike kombinasjoner er svært populære og kan dramatisk forbedre showet fysikk. Man kan også legge sterke ikke-aromatizing androgener som Halotestin, Proviron eller trenbolone. I dette tilfelle er androgen virkelig bidrar til å herde opp muskulaturen, mens på samme tid gjør forholdene gunstigere for fettreduksjon. Noen idrettsutøvere velger å innlemme anavar oxandrolone i bulking stabler, men vanligvis med standard bulking stoffer som testosteron eller Dianabol. Den vanlige målet i dette tilfellet er en ekstra gevinst på styrke, så vel som mer kvalitet se til androgen bulk.

Kvinner Norge som frykter masculinizing effekten av mange steroider ville være ganske komfortabel med å bruke anavar, da dette er svært sjelden sett med lave doser. Her en daglig dose på 5 mg bør illegale betydelig vekst uten merk androgene bivirkninger av andre rusmidler. Ivrige kvinner ønsker kanskje å tillegg mild anabolics som Winstrol, Primobolan eller Durabolin. Når det kombineres med slike anabolics, skal brukeren legge merke til raskere, mer uttalt muskelbyggende effekter, men kan også øke sannsynligheten for androgene buildup.

Bivirkninger bemerkning i Norge


Studier ved hjelp av lave doser av denne forbindelsen oppmerksom minimal forstyrrelser med naturlige testosteron produksjon. Likeledes når den brukes alene i små mengder er det vanligvis ikke behov for hjelpe-stoffer som Clomid / Nolvadex eller HCG.

Anavar er også en 17alpha alkylated muntlig steroider, bærer en endring som vil sette stress på leveren. Det er viktig å påpeke imidlertid at dispite denne endringen Oxandrolone er generelt svært godt tolerert. Mens leverenzymer vil ved behov vise forhøyede verdier, er selve skaden på grunn av denne steroid vanligvis ikke et problem.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra