Ring Oss: +47 22 04 55 15
Methandienone LA

Methandienone LA

Methandienone LA

Merke: LA PHARMA
Varenummer: 37
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 10 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff: methandienone muntlig
  • 36,00€

Methandienone er et derivat av testosteron, stille sterke anabole og moderate androgene egenskaper. Denne forbindelsen ble først gjort tilgjengelig i 1960, og det ble raskt den mest favorisert og mest brukte anabole steroider i alle former for friidrett. Dette skyldes sannsynligvis det faktum at det både er lett å bruke og meget effektiv. I Norge Dianabol produksjonen hadde meteorlignende historie, eksploderende for en stund, deretter raskt slippe ut av syne. Mange var nervøse på slutten av 80-tallet da den siste av de amerikanske generics ble fjernet fra apotek hyller, det medisinske fellesskapet fant ingen legitim bruk for dette stoffet lenger. Men det faktum at Dianabol har vært av det amerikanske markedet i over 10 år nå ikke har kuttet sin popularitet. Det er fortsatt det mest brukte svarte markedet oral steroid i USA Så lenge det finnes land produksjon denne steroider, vil det trolig forbli slik.

I likhet med testosteron og Anadrol 50, Methandienone (annet kjent som Dianabol) er en potent steroid, men også et som medfører merkbare bivirkninger. For det første methandienone er ganske østrogen. Gynecomastia er ofte et problem under behandling, og kan presentere seg ganske tidlig i en syklus (spesielt når høyere doser brukes). Samtidig vannretensjon kan bli et uttalt problem, forårsaker en betydelig tap av muskeldefinisjonen som både subkutan vann og fett bygge. Sensitive personer kan derfor vil beholde østrogen under kontroll med tilsetningen av et anti-østrogen som Nolvadex og / eller Proviron. De sterkere rusmidler Arimidex, Femara eller Aromasin (antiaromatase) ville være et bedre valg hvis tilgjengelig.

Bivirkninger bemerkning i Norge


I tillegg androgene bivirkninger er vanlige med dette stoffet, og kan omfatte utbrudd av fet hud, kviser og kropp / ansikts hår vekst. Aggresjon kan også økes med en potent steroid som dette, så det ville være klokt å ikke la din disposisjon endres til det verre i løpet av en syklus. Med Dianabol er det også mulighet for skjerpende en mannlig mønster skallethet tilstand. Sensitive personer kan derfor ønsker å unngå dette stoffet, og velger en mildere anabole eksempel Deca-Durabolin. Mens Norge Dianabol ikke konvertere til en mer potent steroid via interaksjon med 5-alfa reduktase anzyme (samme enzymet ansvarlig for konvertering av testosteron til dihydrotestosteron), har det ekstremt lite tilhørighet å gjøre det i menneskekroppen. Den androgene metabolitten 5alpha dihydromethandrostenolone er derfor produseres kun i spormengder i beste fall. Derfor bruk av Proscar / Propecia ville tjene noen reell hensikt.

Å være moderat androgene, er Methandienone egentlig bare et populært steroid med menn. Når den brukes av kvinner, sterke virilisering symptomer er selvfølgelig en mulig resultat. Noen har imidlertid eksperimentere med den, og finne lave doser (5 mg) av denne steroid ekstremt kraftige for ny muskel vekst. Når tatt, vil Methandienone (dianabol) produsere eksepsjonelle masse og styrke gevinster. Det er effektivitet er ofte sammenlignet med andre sterke steroider som testosteron og Anadrol 50, og det er også et populært valg for bulking formål. En daglig dose på 20-40 mg er nok til å gi nesten noen dramatiske resultater. Noen gjør begi mye høyere dosering, men denne praksis fører vanligvis til en mer dyptgående forekomst av bivirkninger. Den kombinerer tillegg godt sammen med en rekke andre steroider. Det er kjent for å blande spesielt godt med det milde anabole Deca-Durabolin. Sammen kan man forvente en eksepsjonell muskler og styrke gevinster, med bivirkninger som ikke er mye verre enn man kan forvente fra Dianabol alene. For alle ut masse, kan en langtidsvirkende testosteron ester som enanthate brukes. Med tilsvarende høyt østrogen / androgene egenskaper av denne androgen, kan bivirkninger være ekstreme med en slik kombinasjon imidlertid. Gevinst ville være flott også, noe som vanligvis gjør en slik søke verdig til brukeren. Som diskutert tidligere, kan hjelpe-midler tilsettes for å redusere bivirkninger forbundet med denne type syklus.

For å tåle oral administrasjon, er denne forbindelsen c17 alfa alkylated. Vi vet at denne endringen beskytter medisinen fra å bli deaktivering av leveren (slik at nesten alt legemiddel inntreden i blodet), men det kan også være giftig for dette organ. Langvarig utsettelse for C17 alfa-alkylerte stoffer som kan resultere i selve skaden, muligens til og med utviklingen av visse typer kreft. For å være sikker en kan være lurt å gå til legen et par ganger i løpet av hver syklus å holde et øye med sine leverenzymverdier. Sykluser bør også holdes kort, vanligvis mindre enn 8 uker lang tid å unngå å gjøre noen merkbar skade. Gulsott (galle duct obstruksjon) er vanligvis det første synlige tegnet på leveren problemer, og bør så ut for.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra