Ring Oss: +47 22 04 55 15
Halotestin LA

Halotestin LA

Halotestin LA

Merke: LA PHARMA
Varenummer: 161
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 10 mg/tab. (30-fanen.)
Stoff: fluoxymesterone
  • 79,00€

Halotestin Hubei er en av de sterkeste muntlig tatt anabole-androgene steroider Norge. Den aktive substansen, fluoxymesterone, har effekter fremfor alt på gevinsten på styrke uten samtidig økning av kroppsvekt. Det er derfor ofte misbrukt i vektløfting. For medisinske formål Halotestin brukes for behandling av mannlig hypogonadisme eller brystkreft hos kvinner.

Halotestin ikke konverterer til østrogen i kroppen, som er den store fordelen for en idrettsutøver Norge. Det er dermed ingen fare for Gynecomastia eller overdreven vannretensjon. Det er ofte misbrukt i form av doping før konkurranser i vektløfting, hvor utøverne ønsker å bli sterkere, men ikke ønsker å krysse sin vektklasse. I historien ble det også misbrukt av spillere i amerikansk fotball eller boksere.

Den syklus som brukes i Norge


Den daglige mengden av hensyn til Halotestin bør ikke være høyere enn 20 mg og bør av oppdelt i to doser. Bruk aldri Halotestin for mer enn fire uker, så dette produktet er ekstremt giftig for leveren. Halotestin bør ikke stables med andre steroider i er ikke i det hele tatt laget for nybegynnere med steroider.

Bivirkninger bemerkning i Norge


Halotestin har ekstremt farlige bivirkninger; Det er en av de mest giftige steroider for leveren. Typiske androgene bivirkninger, som akne, økt agresivity eller tap av hår kan også forekomme. Av kvinner Halotestin kan føre til virilisering.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra