Ring Oss: +47 22 04 55 15
Deca LA

Deca LA

Deca LA

Merke: LA PHARMA
Varenummer: 58
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 200 mg/ml (10 ml)
Stoff: nandrolon decanoate
  • 56,00€

Deca LA hører til de mest brukte injiserbare anabole-androgene steroider i bodybuilding Norge. Takket være den aktive substansen, Nandrolone Decanoate, kan den brukes med perfekte resultater i både konkurranse forberedelser og bulking sykluser. For Mediacal formål er deca brukes i behandling av osteoporose, brystcancer, infeksjon eller forbrenninger.

Hvordan fungerer


For maksimale resultater, har brukeren for å passe en betingelse - han må ha et større inntak av proteiner enn normalt. Deretter kan Deca gir en perfekt gevinst på styrke og vekst av overraskende store muskler. Hva mer er, den har positive effekter på immunsystemet og hindrer smerte i ledd.

Brukerne vanligvis stable Deca LA med trenbolone, fluoxymesterone eller stanazolol for maximalization av effekten av Deca LA i gevinst på styrke. En kombinasjon med produkter som inneholder methenolone, methandienone eller testosteron er den beste varianten, når veksten av muskelmasse er hovedmålet.

Den syklus som brukes i Norge


Den gjennomsnittlige ukentlige dosen av Deca i Norge er fra 300 til 600 mg for menn. Dette beløpet er tatt i to deler. Kvinner bør ikke gå utover grensen på 50 mg i en uke. På grunn av det faktum, at deca LA har en langsom virkningsmekanisme i kroppen; det må være en del av en lengre syklus. Den varer vanligvis fra 8 til 12 uker.

Den endogene produksjonen av testosteron er redusert ved bruk av produktet som er årsaken til at mannlig hormon må tas sammen med deca LA. Det fører ofte neseblødning, så vel. I tilfelle når det maksimale dosering er overskredet, akne eller tap av hår kan forekomme.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra