Ring Oss: +47 22 04 55 15
Cypionate LA

Cypionate LA

Cypionate LA

Merke: LA PHARMA
Varenummer: 104
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 200 mg/ml (10 ml)
Stoff: testosteron cypionate
  • 56,00€

Cypionate LA er en av de sterkeste injiserbare anabole-androgene steroider tilgjengelig. Den er mye brukt blant kroppsbyggere under bulking sykluser for sin aktive stoffet, testosteron cypionate. Takket være det, produktet gir raske gevinster på både muskelmasse og styrke. I medisin, er Cypionate LA brukes for behandling av mannlig hypogonadisme og mannlige osteoporose.

Hvordan fungerer


Cypionate LA har ekstremt sterk anabole og androgene effekter og en meget rask virkningsmekanisme. Innen kort tid, kan brukeren få enorme mengden av muskelmasse. I er forårsaket av det faktum at bruken av Cypionate fører til overdreven væskeansamlinger. Den fikk massen er laget av det tilbakeholdte vann. Hva mer er, Cypionate øker kroppsvekt og styrke, så vel.

Bivirkninger bemerkning i Norge


Det er nødvendig å kombinere bruken av Cypionate med antiøstrogenmidler som mesterolone eller Tamoxifene sitrat for å hindre gynekomasti, som er en av de mest vanlige bivirkningene av Cypionate følge av dets tendens til å aromatisere lett. HCG skal være en del av den av-syklus, fordi Cypionate reduserer den naturlige produksjonen av testosteron.

Den syklus som brukes i Norge


Menn bruker vanligvis 250 til 800 mg Cypionate i en uke. Den maksimale engangsdose kan ikke være høyere enn 50 mg. Kvinner bør unngå å bruke Cypionate, fordi det fører til virilisering i en kvinnelig kropp.

Foruten Gynecomastia og reduksjon av den naturlige produksjonen av testosteron, kan Cypionate føre til økning av blodtrykket. Hårtap, øket aggresjon eller akne er vanlige bivirkninger av produktet. Musklene fått takket være Cypionate er av svært lav kvalitet, og forsvinner kort tid etter at syklusen er avsluttet.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra