Ring Oss: +47 22 04 55 15
Kamagra Soft

Kamagra Soft

Kamagra Soft

Merke: AJANTA PHARMA
Varenummer: 81
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 100 mg/tab.
Stoff: sildenafil citrate
  • 175,00€

Kamagra Soft Tabs Aktiv funksjon:


Kamagra soft tabs har blitt anbefalt av effektive medisinske institusjoner i Norge som Food & Drug Association (FDA) og andre lignende farmasøytiske organisasjoner som fører til et utstillingsvindu for effektive fordeler av disse stoffene. Disse stoffene er også anerkjent av leger over hele verden, slik som å hjelpe folk å kvitte seg med slike saker.

Disse tablettene i Norge er sammensatt av en aktiv ingrediens sildenafil citrate som skaper mirakler for effektiv ødeleggelse av de skadelige PDE5 enzymer som fører til tilstopping av jevn flyt av blod over den mannlige reproduktive organ og dermed fører til tap av hardere ereksjon av slike organer under samleie. Det anbefales også at komponenten sildenafil hjelper også for å oppnå avslapning av penis muskler som ligger i arterieveggene i penis regionen, slik som å forbedre kvaliteten på blodstrømmen.

Kamagra Soft Tabs Fordeler:


Man må oppnå den informasjon som er viktig i forbindelse med medikamentet før gjør sitt forbruk.

Bivirkninger bemerkning i Norge


Disse er også forbundet med forekomsten av de vanligste bivirkninger som hodepine, svimmelhet, forstoppelse, magekramper osv, men disse viser ikke noe nærvær etter en tid.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra