Ring Oss: +47 22 04 55 15
Mastebolin

Mastebolin

Mastebolin

Merke: Alpha Pharma
Varenummer: 285
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 100 mg/ml (10 ml)
Stoff: drostanolone propionate
  • 96,00€

Produktbeskrivelse


Mastebolin, som Boldenone er populær i Norge. Mastebolin myk steroid og brukes i en rekke idretter, ikke bare i bodybuilding. Svømming, kunst, friidrett, baseball, hockey og andre idretter hvor viktig styrke, hurtighet og utholdenhet uten en alvorlig økning i vekt av utøveren.

Mastebolin - stoffet drostanolone propionate. Mastebolin er et stoff med en høy effekt og moderat androgene anabole. It`s derivat av dihydrotestosteron i kroppen, betyr det ikke slå inn i en sterk østrogen - østradiol. I tillegg betyr det ikke aromatize. Stoffet har også anti-østrogen effekt. Mastebolin lik testosteron ved innvirkning av en idrettsutøver, men det er svakere og sikrere testosteron. Det at flere utøvere foretrekker å kjøpe i online.

Siden Mastebolin smaksstoffer, de viktigste programmene for kroppsbygging er en forberedelse til forestillinger. I løpet av denne perioden, når utøveren er på et lavt kaloriinntak, og bruker en rekke fett brennere, Mastebolin brukes for å hindre ødeleggelse av muskelmasse, utholdenhet, støtter treningsintensiteten. På grunn av medikamentet musklene idrettsutøvere ser ganske solid, og fylt med så mye som mulig snitt. Selvfølgelig for maksimale resultater på de forestillinger av 1-st bare Mastebolin er ikke nok, og under tørking den er kombinert med Trenbolone, Stanozolol, Testosteron propionate.

Effekten av legemidlet sett i Norge


Mastebolin i Norge brukes for å få mager muskel. For effektivt å sette sin muskelmasse kombinert med Dianabol, Turinabol, Testosteron propionate. Med riktig kombinasjon av kosthold data for å hjelpe en utøver gevinst kvalitet muskelmasse. Hvis du bruker Mastebolin solo, den markerte økningen i muskelmasse, vil du ikke merke, men tallene vil øke i kraft er følbar. Idrettsutøvere som har problemer med ledd og sener bruker Stanozolol, lykkes med å erstatte det Mastebolin.

Mastebolin effekt og sikkerhet av de aktuelle utøverne til ulike nivåer av noen speed-strøm sport, og det har flere bivirkninger enn testosteron gjør. Som for forfalskninger, kan du ikke bekymre deg for å kjøpe på vår side, så vi selger Masteron bare påvist produsenter klager og virkningen av disse stoffene er det ikke.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra