Ring Oss: +47 22 04 55 15
Induject 250

Induject 250

Induject 250

Merke: Alpha Pharma
Varenummer: 288
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 250 mg/ml (10 ml)
Stoff: testosteron mix
  • 96,00€

Produktbeskrivelse for Norge


Sustanon 250® er et oljebasert injiserbare testosteron blanding, utviklet av den internasjonale legemiddelfirmaet Organon. Den inneholder vanligvis fire forskjellige testosteron estere: Testosteron-propionat (30 mg); testosteron fenylpropionat (60 mg); testosteron isocaproate (60 mg); og testosteron dekanoat (100 mg), selv om en lavere dosert versjon blir også produsert. En intelligent "konstruert" testosteron, er Sustanon utformet for å gi en rask men utvidet utgave av testosteron. Den propionate og phenylpropionate estere i dette produktet er raskt utnyttet, frigir i omløp i løpet av de første fire dagene. De resterende estere er mye tregere til å løslate, bor aktiv i kroppen for ca to og tre uker (henholdsvis). Dette er en stor forbedring fra standard testosterones som cypionate eller enanthate, som gir en mye kortere varighet av aktiviteten, og en mer variabel blod nivå.

Som med alle testosteron produkter, er Sustanon en sterk Anabole med uttalt androgene aktivitet.  I Norge Det er oftest brukt som en bulking stoffet, gir eksepsjonell gevinster i styrke og muskelmasse. Selv om det ikke konvertere til østrogen, som er innholdet av testosteron, er denne injiserbare bemerket som blir litt mer utholdelig enn cypionate eller enanthate. Som nevnt i denne boken, slike observasjoner er bare spørsmål om timing imidlertid. Med Sustanon, er blod nivåer av testosteron bygge saktere, så bivirkninger ikke satt inn så fort. For like blod hormonnivået vil imidlertid testosteron bryte ned like uten hensyn til ester. Mange enkeltpersoner kan også finne det nødvendig å bruke en antiestrogen, i så fall en lav dose av Nolvadex (tamoxifen citrate) eller Proviron (mesterolone) ville være passende. Også korrelere med østrogen, bør væskeansamlinger være merkbar med Sustanon. Dette er ikke ønskelig når utøveren ønsker å opprettholde en kvalitet se til fysikk, så dette er absolutt ikke en idé stoffet for konkurranse forberedelser.

Bivirkninger bemerkning i Norge


Å være en sterk androgen, kan vi forvente de typiske bivirkninger. Dette inkluderer fet hud, kviser kropp / ansiktshår vekst og tidlig skallet. Tilsetningen av Proscar / Propecia bør være i stand til å minimalisere slike bivirkninger, som det vil begrense testosteron til DHT (dihydrotestosteron) konverteringsprosessen. Sustanon vil også undertrykke naturlig testosteron produksjonen ganske raskt. Bruk av HCG (Humant choriongonadotropin) og / eller Clomid (clomiphene citrate) / Nolvadex (tamoxifen citrate) kan være nødvendig ved avslutningen av en syklus for å unngå en hormonell krasj. Husk skjønt, Sustanon vil være aktiv i kroppen i opptil en måned etter at den siste injeksjonen ble gitt. Begynnelsen du hjelpe-medikamentell behandling umiddelbart etter at steroider er avviklet vil ikke være veldig effektiv. I stedet HCG eller Clomid (clomiphene citrate) / Nolvadex bør utsettes to eller tre uker, til du er nær det punktet hvor blodet androgen nivåer faller betydelig.

Syklus


Selv Sustanon er fortsatt aktiv i kroppen i ca tre uker, er injeksjoner tas minst hver 10 dager. En effektiv dose varierer fra 250 mg (en ampulle) hver 10. dag, til 1000 mg (fire ampuller) ukentlig. Noen idrettsutøvere bruker mer ekstreme doser av denne steroid, men dette er egentlig ikke en anbefalt praksis. Når dosen stiger over 750-1000mg per uke, vil økte bivirkninger uten tvil bli oppveier ekstra An fordeler. I utgangspunktet vil du motta en dårlig avkastning på investeringen din, som med Sustanon kan være betydelige. I stedet for å ta unødvendig store mengder, vil utøvere som er interessert i rask størrelse og styrke som regel velge å tillegg en annen sammensetning. For dette formålet finner vi at Sustanon stabler ekstremt godt med potente orals Anadrol 50 ® (oxymetholone) og Dianabol (methandrostenolone). På den annen side kan Sustanon fungere bedre med trenbolone eller Winstrol® (Stanozolol) hvis utøveren var ute etter å opprettholde en hardere, mer definert utseende til hans fysikk.

Sustanon 250 er trolig den mest ettertraktede i Norge injiserbare testosteron. Jeg må imidlertid understreke at dette ikke er på grunn av en uvanlig potens av dette testosteron kombinasjon men (husk estere bare påvirke utgivelsen av testosteron), men rett og slett fordi en "stack" av fire forskjellige estere er et veldig godt salgsargument. I mange tilfeller vil du få mye mer for pengene med enanthate, så ikke la den fancy stabelen lure deg. Sustanon er imidlertid fortsatt svært rik på det amerikanske svarte markedet, og holder seg ikke lenge på giverens hyller. Faktisk den høye etterspørselen etter denne steroid har rørt ny interesse i sin produksjon, særlig av veterinær selskaper i Mexico. Som et resultat, har vi nå to nye kloner som kommer ut dette landet. Den første er Ttokkyo sin Testonon 250. Dette elementet kommer pakket i 5 ml multidose hetteglass, og selvsagt gir mye mer steroid per container enn endose ampuller. Snart etter at vi begynte å legge merke til Loeffler sin Testosterona IV UA. 

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra