Ring Oss: +47 22 04 55 15
Drostanolone 100

Drostanolone 100

Drostanolone 100

Merke:MALAY TIGER
Varenummer:218
Tilgjengelighet:På lager
Pakke: 100 mg/ml (10 ml)
Stoff: drostanolone propionate
  • 128,00€

Produktbeskrivelse for Norge


Vanligvis heter Masteron, Masteron 100 er den mest brukte steroider for å kutte faser av trening syklus i Norge. Ved å være er litt anabole, men sterk androgene, vil Masteron gi en uttalt mengde muskler definisjon og hardhet. Masteron er et veldig godt valg for utøvere som er følsomme for østrogen bivirkning, fordi Masteron 100 er en kraftig østrogen blocker, og det også koble veldig godt til SHBG. Denne egenskapen av Masteron hjelpe virkelig stor andre steroider som blir samtidig brukes til å koble til deres reseptorer, derfor vil det gjøre sin stabel i kroppen mer effektivt. Disse eiendom også er besatt av Proviron (Mesterolone), i muntlig form for Masteron 100.

Kroppsbyggere og idrettsutøvere i Norge som ønsker å inkludere Masteron i syklusen sin kan velge å stable den med andre injiserbare steroider som testosteron propionate eller Trenbolone, og legger til en muntlig steroid som Halotestin og Winstrol, for å produsere en mer aksentuert mengde muskler definisjon og hardhet fører til en konkurranse.

Den syklus som brukes i Norge


Ved å være en sterk androgene steroider, vil Masteron produsere flere androgene bivirkninger som fet hud og økt nivå av libido. Kvinnelige kroppsbyggere unngå å bruke Masteron, på grunn av sterk androgene eiendom Masteron 100, men likevel mange profesjonelle idrettsutøvere ofte bruker det, som Masteron er svært effektiv sammensatt for pre-contest.

Gjennomsnittlig dose menn: 300-600 mg / uke
Gjennomsnittlig dose kvinner: 100-300mg / uke

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra