Ring Oss: +47 22 04 55 15
Boldenone Undecylenate March

Boldenone Undecylenate March

Boldenone Undecylenate March

Merke:MARCH PHARMACEUTICALS
Varenummer:5
Tilgjengelighet:På lager
Pakke: 200 mg/ml (10 ml)
Stoff: boldenone undecylenate
  • 72,00€

Boldenone Undecylenate til salgs i Norge:

 

Den viktigste aktive ingrediensen i dette produktet er boldenone undecylenat i en konsentrasjon på 200 mg per 1 ml ampulle. Kroppsbyggere kaller vanligvis Dette stoffet Equipoise. Det er et steroid som lar deg bygge muskelmasse effektivt og trygt. Den har en sterk anabole effekt på kroppen. Når du bruker det, vil det være praktisk talt ingen bivirkninger.

 

Effekter Av Equipoise:

 

Anabole fungerer på samme prinsipp som testosteron. Det har imidlertid en sterkere og lengre varig effekt. Nedenfor er de viktigste nyttige egenskapene til stoffet:

 

  • Eliminering av skadelige effekter på leveren ved inntak.
  • Forbedret oksygenmetning av vev, noe som øker utholdenhetsytelsen.
  • Forbedret appetitt.
  • Langsom økning i muskelmasse.
  • Stimulering av hematopoietisk funksjon.

 

Siden boldenone undecylenate er nesten ikke flavored, trenger du ikke å ta østrogen med det. Kvinner kan bruke dette legemidlet på grunn av sin minimale androgene effekt. Post-syklus terapi brukes til å ytterligere redusere uønskede effekter av stoffet.

 

 

Tar Boldenone Undecylenate Injeksjoner:

 

Steroidet kan tas av menn i doser på 400-800 mg hver uke. Bare 50-100 mg anbefales for kvinner. Injeksjonene gis over en 10-ukers periode. Den ukentlige dosen kan deles i halv eller tas på en gang. Syklusen bør starte med lavest mulig dose for å kontrollere kroppens respons på steroider.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra