Ring Oss: +47 22 04 55 15
Boldebolin

Boldebolin

Boldebolin

Merke: Alpha Pharma
Varenummer: 274
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 250 mg/ml (10 ml)
Stoff: boldenone undecylenate
  • 96,00€

Boldebolin Boldenone ALPHA PHARMA - Bolde (Boldenone undecylenate) er et anabole steroid som selges under mange andre navn som Boldenone, Ganabol og Ultragan. Det er et syntetisk anabole steroider med en lignende struktur til testosteron.

Boldebolin Boldenone ALPHA PHARMA - Boldenone er som mange andre syntetiske steroider i Norge. Det er en potent anabole agent ved lave doser og ved høye doser besitter både anabole og androgene egenskaper. Ved lave doser kan det bygge kroppen når dietten er rik på kalorier. Men fordi det fungerer som en anabole steroid, kan det undertrykke normal syntese av testosteron i testiklene. Dette kan føre til svekkelse i spermatogenesis og reduksjon i libido.

Boldebolin Boldenone ALPHA PHARMA

Dose / Boldebolin Boldenone ALPHA PHARMA
Siden medikamentet ikke er godkjent for bruk på mennesker, er den dose av stoffet er avledet ved ganske enkelt å gjette arbeid. Noen har analysert hva hester krever enn bare ekstrapolert at dosen til mennesker. Den vanlige dosen av Boldebolin Boldenone ALPHA PHARMA i Norge for kroppen bygningen er ikke kjent. Det varierer 200-800 mg / uke Boldebolin Boldenone ALPHAPHARMA. Anbefalt dose hos hest er omtrent 1 mg / kg hver 2-3 uker. De fleste kroppsbyggere administrere om 400-800mg / week. Det er hevdet at doser lavere enn 300mg / uke hjelper ikke opp i vekt.

Som anvendt i Norge

Boldebolin Boldenone ALPHA PHARMA - Boldenone gis som en intramuskulær injeksjon. Med formuleringer tilgjengelig i dag, kan Boldebolin Boldenone ALPHA PHARMA ikke tas oralt. Boldebolin Boldenone ALPHAPHARMA injiseres i setemuskelen området med forsiktighet. Siden Boldebolin Boldenone ALPHAPHARMA kommer som en fet suspensjon, bør man ikke injisere mer enn 4-8 ml om gangen. Store mengder væske i rumpeballe området kan føre til smerter og er veldig ubehagelig. Dosen for kvinners kroppsbyggere er omtrent 50-100 mg / uke. Hvis Boldebolin Boldenone ALPHA PHARMA injeksjoner er smertefulle man kan injisere stoffet i 2-3 forskjellige områder eller endre doseringen til 2-3 ganger i uken-samme dose, men mindre mengder gitt annenhver dag I Norge.

Boldebolin Boldenone ALPHA PHARMA fet suspensjon kan irritere huden og det anbefales at området skal roteres hver uke. Foruten baken kan man injisere stoffet inn i de ytre delene av lårene. Stoffet er ganske smertefullt når injiseres i armene.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra