Ring Oss: +47 22 04 55 15
Bodbol

Bodbol

Bodbol

Merke: XBS labs
Varenummer: 239
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 250 mg/ml (10 ml)
Stoff: boldenone undecylenate
  • 159,00€

Bodbol (Boldenone Undecylenate) - XBS Labs

 Det øker appetitten og har en større enn andre anabole steroid effekt. Den aktive ingrediensen er Boldenone undecylenate tidligere brukt i veterinærmedisin som en appetitt stimulerende, derfor - en gevinst på muskelmasse.

Legemidler som påvirker metabolismen av proteiner i kroppen, en rask injiserbare steroider. Fremmer balansen av nitrogen, gjenopprettes de endringer i proteiner. Det kan påvirke fordøyelsen av proteiner økte i utøveren kropp. Egnet for de som ønsker å vinne masse muskel, styrken og vekten av legemet i sin innstilte.

Funksjonene som du konferere syntese av proteiner, oppbevaring av nitrogen og øke dem reserver av glykogenolyse. Stimulerer nyrene produserer et hormon som øker antall røde blodlegemer.

Vekt i dette tilfelle-massen net av disse muskler, av at når det ikke er mottatt er fylt med vann. Den effekten ikke er så stor som når det er ta steroider anabole, vekten økende to ganger saktere, men effekten er fast i løpet av lang tid.

Effekten også oversettes til en økning av nitrogenkonsentrasjon, og øke effektiviteten i sporten.

Kurset Boldenone og det dose Boldenone undecylenate

Boldenone anbefalte dosen er 400 mg i 7 dager. Til større effekt må du ha ikke mindre 600 og ikke mer enn 1000 mg i 7 dager. Boldenone Kurset har en varighet på 12 uker. Vil anbefale å ta testosteron, Dianobol, Primobolan.

Ikke være kan bøye dosen brukes mer lenge at hastigheten angitt. Like før kursstart må du oppsøke lege. Ikke ta kvinner som ammer, gravide og før unnfangelsen. Å bare kvinner til 18 år.

I de tidlige dagene av opptak, må du følge reaksjon i kroppen, er det hver enkelt Norge. Dette bidrar til å hindre bivirkninger og allergier.

Aksepter bare fravær av kontraindikasjoner og følsom person.

Utsikt Boldenone undecylenate i Norge

 

Å dømme etter den kritiske påstanden om at stoffet er svært høy kvalitet og effektiv. Den er ideell for alle klasser av idrettsutøvere, fra nybegynnere til profesjonelle.

 

Det går bra når det tas sammen med andre medisiner. Det gjør at du raskt få muskel massen. Ikke krever Administration samtidig av andre rusmidler, som har effekten vedvarer etter kurset. Men noen er oppdatert med andre legemidler.

Muskel tørr, og det er en mangel på effekt side.

 

Passer for en kompleks kurs med andre midler, antiøstrogener, når de brukes riktig, betyr det ikke fremmer forekomsten av bivirkninger. Bare i tilfeller av overdose. Ikke forårsaker effekter som utslett og akne, som fluidet i legemet ikke er forsinket. Brukes i forberedelse til konkurranser.

Det er ikke egnet for tørking, som en stor appetitt våkner i løpet av kurset.

Boldenone effekter side i Norge

I de fleste av dem tilfeller ikke er observert effekter side, men ikke er underlagt denne forskriften, eller av å ta medisinen i mer enn 2 måneder, kan både menn som kvinner synes en rekke effekter side.

Mellom dem er funnet: fallet av hår, veksten av hår i ansiktet og kroppen, aggresjon, økningen av fiendtlighet, sykdommer i tarmkanalen gastrointestinale (oppkast, flatulens). Bare denne toksisk effekt på leveren, nyrene og det kardiovaskulære systemet. Det kan føre til utslett, kviser i kroppen (i tilfelle av overdose).

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra